x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Noul şef ANPC vrea să îşi tundă angajaţii

Noul şef ANPC vrea să îşi tundă angajaţii

de Monica Cosac    |    23 Aug 2019   •   09:10
Noul şef ANPC vrea să îşi tundă angajaţii

Nici nu s-a instalat bine în fruntea Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), că Horia Constantinescu a şi început să facă ordine. Preocupat, probabil, de dublul standard al alimentelor şi, în general, de sutele de E-uri pe care le înghit consumatorii români odată cu alimentele pe care le găsesc pe rafturile magazinelor din ţara noastră, noul președinte al ANPC a dat un ordin privind ţinuta angajaţilor instituţiei şi a personalului din structurile teritoriale subordonate.

Mai exact, şeful ANPC le interzice femeilor să poarte sandale, bluze sau rochii cu decolteu, imprimeuri, paiete sau sclipici. De asemenea, angajatele nu au voie cu bijuterii în exces, machiaj strident, haine mulate sau fuste scurte.

Personalului masculin îi va fi interzis să poarte pantaloni scurţi sau tricouri cu mânecă scurtă sau imprimeuri, accesorii sau alte bijuterii în afara verighetelor. Totodată, încălțămintea va fi alcătuită din pantofi uni, fiind excluse articolele de încălțăminte sport (teniși, bascheți, adidași) și sandalele.

Bărbaţii vor trebui să se tundă, căci noul regulament, care va intra în vigoare săptămâna viitoare, le interzice acestora să poarte părul sau barba de o lungime peste medie.

×