x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Pacientul informat și responsabil: cum rezolvi rapid o problemă medicală?

Pacientul informat și responsabil: cum rezolvi rapid o problemă medicală?

04 Aug 2020   •   10:00
Pacientul informat și responsabil: cum rezolvi rapid o problemă medicală?

Ai o problemă de sănătate care nu-ți dă pace, dar din lipsă de timp amâni programarea la medic? Prin soluțiile inovatoare de pe piața de servicii medicale private, devine tot mai simplu să fii consultat de un medic, în clinică sau online, tehnologia venind în ajutorul tău.

Cum este să poți rezolva totul online? Astăzi, digitalizarea este parte din viața ta, iar operatorii din mediul privat investesc în soluții care să-ți ușureze viața. De exemplu, rețeaua de sănătate REGINA MARIA a venit cu răspunsuri și soluții concrete și a dezvoltat instrumente de care te poți folosi oricând și de oriunde, operatorul devenind liderul digital pe piața de servicii medicale private.

De ce?

Prin versiunea avansată a aplicației REGINA MARIA, îți poți monitoriza starea de sănătate în timp real, fie că ești acasă sau ești blocat în trafic. De aceea, este important să știi cum să faci asta rapid, fără să-ți faci griji în legătură cu posibilitatea de a merge într-o anumită clinică, la o anumită oră când îți este comod. Sau poate vrei să o rezolvi de acasă. Dacă ai toate informațiile și vrei să faci asta chiar și acum, există tool-uri care te ajută să iei cele mai bune decizii în legătură cu problemele medicale.

Sănătatea este acum în mâinile tale, prin accesarea Contului de pacient din aplicația mobilă.

Cum?

Pentru că sănătatea este într-adevăr cea mai importantă, ai la dispoziție soluții și opțiuni pentru a rezolva orice problemă, de la programări, la accesarea istoricului medical sau la plata serviciilor – totul online.

Primul pas este să-ți descarci aplicația REGINA MARIA, iar pentru validare folosești funcția „Face Recognition” sau „Validare la distanță”, pe care probabil ai mai întâlnit-o și la crearea contului de Revolut: faci poză buletinului și apoi un selfie. REGINA MARIA a introdus pentru prima dată pe piața serviciilor medicale private din România acest mod de validare a contului de utilizator. Iar cifrele spun că doar într-o lună de la lansare peste 5.000 de pacienți au apelat la ea cu succes!

Pentru programare, poți alege singur specialitatea, medicul și locația. Mai mult de atât, poți opta chiar și pentru o consultație online în Clinica Virtuală. În funcție de specialitatea aleasă, poți găsi un loc în aceeași zi, chiar și în 1-2 ore de când faci programarea. Aplicația te ajută cu cea mai rapidă dată disponibilă, pentru serviciul dorit. În plus, poți sorta medicii alfabetic sau după notele acordate de alți pacienți. Dacă ești abonat, poți vedea programările incluse în abonament, gratuit sau cu discount, și cele contra-cost. Pentru că opinia ta contează în îmbunătățirea serviciilor, după consultație poți oferi și un feedback complet, cu note și sugestii.

Poate nu ai nevoie neapărat de un consult, ci ai doar o întrebare medicală, o stare de rău sau un disconfort minor. În acest caz, tot din aplicație poți primi un sfat medical avizat, complet gratuit, prin opțiunea „Întreabă un medic”. Informațiile pe care le găsești pe Internet nu sunt întotdeauna cele mai sigure, dar îi poți scrie direct unui medic de la REGINA MARIA care îți răspunde în maximum 24 ore.

Iar dacă se întâmplă să mai rătăcești analizele medicale sau dacă te-ai săturat să ții mereu evidența lor, exista și pentru asta o soluție: dosarul medical digital integrat în app, unde este salvat automat tot istoricul tău medical din REGINA MARIA din ultimii 10 ani și chiar mai mult: rezultatele analizelor, programările și consultațiile efectuate de-a lungul vremii, recomandările medicale, indicațiile de tratament. Astfel, scapi de grija hârtiilor pe care trebuia să le ai mereu la tine când ajungeai la cabinet. Pentru costurile serviciilor medicale, plata o poți face online, ca la orice altă plată cu cardul, simplu și rapid.

Dacă ești pasionat de mișcare, ți-e dor de antrenamentele la sală sau de maratoanele la care erai nelipsit, aplicația REGINA MARIA integrează Banca de Kilometri. Astfel, toate distanțele pe care le alergi zi de zi pot fi convertite în pachete de servicii medicale. Ca exemple, ai de exemplu Pachetul de screening pentru diabet, cancer de prostată sau de col uterin, colesterol sau sănătate cardiovasculară.

Sănătatea ta este și în mâinile tale, de aceea este important să cunoști cele mai noi soluții digitale, care te ajută să rezolvi o problemă cu doar câteva click-uri!

 

 

×