x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Piața Progresul, modernizată

Piața Progresul, modernizată

de Monica Cosac    |    02 Iul 2020   •   20:10
Piața Progresul, modernizată

Una dintre piețele cu cele mai mici prețuri din București, Piața Progresul, a fost inaugurată, ieri, după ce a fost recompartimentată și modernizată. Au fost amenajate aproape 200 de locuri de parcare, o zonă de promenadă și una de fast food și a fost instalată supraveghere video, investiția ajungând la 12,8 milioane de lei, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 4. Potrivit acestora, lucrările începute în luna noiembrie 2019 au vizat, în primul rând, obținerea autorizației de securitate la incendiu, astfel încât, în momentul de față, „Piața Progresul este una dintre cele mai sigure zone agro-alimentare din Capitală”. 
„Întreaga construcție a fost recompartimentată, căile de acces au fost lărgite și suplimentate. Totodată, au fost înlocuite instalațiile electrice, au fost montate sisteme de detecție și de stingere a incendiilor, sisteme de evacuare a fumului și, după caz, a gazelor fierbinți, tâmplăria veche a fost înlocuită cu una nouă, ignifugată”, conform sursei menționate.
De asemenea, în incinta pieței sunt montate 3 defibrilatoare, cu instrucțiunile necesare, ușor de folosit, pentru acordarea primul ajutor în caz de necesitate. 
 

×