x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui şi DN 1

Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui şi DN 1

28 Ian 2020   •   11:20
Restricţii de circulaţie pe Autostrada Soarelui şi DN 1

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, din cauza lucrărilor de reparaţii la partea carosabilă, pe autostrada A 2 Bucureşti - Constanţa este instituită marţi, până la ora 15,00, o restricţie de circulaţie între kilometrii 13+500 de metri şi 15, pe sensul către Capitală, între localităţile Glina şi Cernica, judeţul Ilfov.

Potrivit unui comunicat de presă, traficul rutier este restricţionat pe banda de urgenţă şi pe prima bandă până la finalizarea lucrărilor.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că, în perioada 28 ianuarie - 6 februarie, pe sensul către Capitală al DN 1 Bucureşti - Ploieşti, între kilometrii 41+600 de metri - 53+300 de metri, între localităţile Bărcăneşti şi Pucheni, judeţul Prahova, se vor efectua lucrări de montare a separatoarelor de sens, motiv pentru care benzile doi de pe ambele sensuri vor fi restricţionate.

Circulaţia rutieră se va desfăşura dirijat, cu ajutorul echipajelor de poliţie rutieră.

Pentru ambele situaţii, conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

AGERPRES

×