x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Școlile din Sectorul 2, redeschise pentru comunitate. Primarul a jucat baschet cu prietenii

Școlile din Sectorul 2, redeschise pentru comunitate. Primarul a jucat baschet cu prietenii

06 Iun 2021   •   17:06
Școlile din Sectorul 2, redeschise pentru comunitate. Primarul a jucat baschet cu prietenii
Sursa foto: Lucian Alecu

Primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a jucat baschet pe terenul unei școli în prima zi în care au fost redeschise acestea spații pentru comunitate. Liceenii care erau și ei în curtea școlii i-au cerut edilului să construiască o pistă pentru biciclete.

Începând de azi școlile din Sectorul 2 și-au redeschis porțile pentru comunitate.

Ca să marcheze momentul, primarul Radu Mihaiu a mers la Colegiul Național Mihai Viteazul și a jucat baschet cu prietenii.

„Toată lumea e de acord - curtea școlii trebuie să redevină un spațiu al comunității, un loc unde se leagă multe prietenii. De dragul vremurilor trecute azi ne-am adunat mai mulți prieteni la un baschet. Am încins un meci pe cinste cu Cristina Prună, Tudor Pop, Alexandra Chirila Viceprimar Sector 2, Marius Pellegrini și mulți alții. Am avut alături de noi și un multiplu campion, căpitan al echipei naționale de baschet, Virgil Stanescu. Îi mulțumesc pe această cale pentru prezență, dar mai ales pentru faptul că a fost blând cu noi toți ceilalți care suntem cam ieșiți din formă”, a povestit Radu Mihaiu pe Facebook.

În curtea liceului, primarul a fost rugat de doi tineri să construiască o pistă de biciclete pe bulevardul Pache Protopopescu.

„Am fost în curtea Colegiului Național Mihai Viteazul, unde ne-au invitat doi liceeni foarte implicați în comunitatea lor: Tudor Nicolae și David Constantinescu. Cei doi au adunat susținere printre colegi și ne-au solicitat să construim o pistă de biciclete pe bulevardul Pache Protopopescu și nu numai. Înainte de meci am dat o tură prin cartier să vedem pe unde ar putea trece acest traseu”, a mai spus Mihaiu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: şcoli