x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Scumpiri la energie. Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” riscă să intre în incapacitate de plată

Scumpiri la energie. Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” riscă să intre în incapacitate de plată

12 Sep 2021   •   15:47
Scumpiri la energie. Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” riscă să intre în incapacitate de plată
Sursa foto: Lucian Alecu

Managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” din Capitală, Beatrice Mahler, a spus că acesta riscă să intre în incapacitate de plată, în următoarele două luni, din cauza dublării facturilor.

„Lucrurile nu stau bine în sistemul de sănătate sau așa cum le văd eu de la Marius Nasta. Prețurile au crescut și mai mult dacă vorbim de utilități și spitalele trebuie să le plătească. Nu au venit facturi pe noile tarife, a venit un nou contract de la furnizorul de electricitate care aproape că ne-a dublat prețul”, a spus, duminică, la Digi 24, Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

Mahler a spus că deocamdată trebuie să accepte contractul, pentru că este cel mai mic tarif pe care l-a găsit pe piață.

„De două săptămâni a venit o adresă către Marius Nasta în care eram invitați să luăm act de faptul că prețul se duce aproape la dublu la Marius Nasta la energia electrică. Plătim facturile la două luni. O să vă anunț care este prețul facturii în momentul în care vine cu noul tarif”, a mai spus Mahler.

Întrebată dacă Institutul are resurse pentru asemenea scumpiri, Beatrice Mahler a răspuns: „Mă aștept să intru în incapacitate de plată în următoarele două luni la Marius Nasta”.

Mediafax

×