x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Sex în izolare. Un bărbat din Constanța și-a bătut toată familia pentru că iubita l-a refuzat

Sex în izolare. Un bărbat din Constanța și-a bătut toată familia pentru că iubita l-a refuzat

01 Mai 2020   •   12:32
Sex în izolare. Un bărbat din Constanța și-a bătut toată familia pentru că iubita l-a refuzat

Un bărbat de 36 de ani din comuna Lumina, județul Constanța, și-a bătut toată familia pentru că iubita sa nu a vrut să facă sex. Acesta a băut votcă din seara de 11 aprilie și până a doua zi după amiază, când s-a dat la concubina sa, relatează replicaonline.ro

Femeia l-a refuzat pe motiv că băiatul lor adormise în patul lor. Omul s-a enervat și a lovit-o, după care femeia a ieșit în curte strigând după ajutor. Mama și tatăl bărbatului l-au rugat să se liniștească, motiv pentru care acesta i-a lovit și pe ei. 

Reclamația la poliție a fost făcută de mama agresorului, care explică faptul că între timp copilul s-a trezit și și-a rugat tatăl să se liniștească. Cu toate astea, femeia spune că fiul său a lovit-o de mai multe ori dar nu a amenințat-o niciodată cu moartea. Ea a sunat la 112, însă când a venit poliția bărbatul s-a prefăcut că doarme. După ce echipajul de poliție a plecat, el a reluat scandalul, și-a cumpărat o altă sticlă de votcă și și-a amenințat mama că dacă mai cheamă poliția îi va da cu sticla în cap. 

Instanța de judecată a emis un ordin de protecție împotriva atacatorului pentru o perioadă de 6 luni, pe motiv că a provocat traume fizice și psihice atât părinților și iubitei, cât și copilului său minor. 

Pârîtul este obligat să păstreze o distanță minimă de 200 m față de familia sa și a fost evacuat temporar din locuință. 

 

×
Subiecte în articol: violenta conjugala sex constanta