x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Taxe plătite pe site-ul Direcției de Permise 

Taxe plătite pe site-ul Direcției de Permise 

de Adrian Stoica    |    10 Dec 2020   •   19:00
Taxe plătite pe site-ul Direcției de Permise 

Taxele pentru permise, certificate de înmatriculare și autorizațiile provizorii de circulație pot fi plătite acum și online, pe site-ul Direcției de Permise și Înmatriculări (DRPCIV), a anunțat instituția. Serviciul de plată online este funcțional non-stop și nu se percepe comision. Plata se poate efectua accesând site-ul www.drpciv.ro, servicii online – plăți sau la finalizarea programării online la ghișeu, utilizând cardul bancar.

 

Avantajele serviciului de plăți online sunt: disponibilitate 24/24, procesare și validare rapidă, eliminarea comisioanelor la tranzacții,  eliminarea timpului și a deplasărilor către bancă sau alte locații de plată.

 

Pentru tranzacțiile efectuate prin intermediul drpciv.ro sau ghiseul.ro – dovada plății nu este necesară, potrivit unui comunicat al DRPCIV, în care se mai precizează că datele de plată online ale persoanelor care apelează la această variantă nu vor fi accesibile și nu vor fi stocate de DRPCIV. Reamintim că taxele pentru permisul de conducere, talon și autorizația provizorie de circulație nu mai pot fi plătite la ghișeu. 

 

 

×