x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă ANM: Cod portocaliu de viscol în două județe

Alertă ANM: Cod portocaliu de viscol în două județe

27 Ian 2021   •   10:18
Alertă ANM: Cod portocaliu de viscol în două județe

Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri dimineață, o alertă Cod portocaliu de viscol în județele Constanța și Tulcea, iar pentru Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei un Cod galben de ninsori viscolite. Se anunță rafale de 70...80 kilometri pe oră.

Avertizarea Cod galben vizează ninsori viscolite în Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei în intervalul miercuri ora 10.00 – joi ora 10.00.

În Dobrogea, estul Munteniei și în sud-estul Moldovei va continua să ningă moderat cantitativ și se va depune strat nou de zăpadă neuniform și consistent, iar vântul va avea rafale în general de 55...65 kilometri pe oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.

Codul portocaliu este valabil în intervalul miercuri ora 10.00 – ora 21:00 și anunță viscol și vizibilitate redusă în județele Constanța și Tulcea.

Miercuri, în județele Constanța și Tulcea vor fi intensificări susținute ale vântului, cu rafale de 70...80 kilometri pe oră, va ninge însemnat cantitativ, zăpada va fi viscolită și troienită, iar vizibilitatea va scădea sub 50 de metri.

×
Subiecte în articol: viscol Cod portocaliu