x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cod portocaliu de inundații în Sibiu. Locuințe și străzi au fost cuprinse de apă

Cod portocaliu de inundații în Sibiu. Locuințe și străzi au fost cuprinse de apă

28 Mai 2021   •   12:50
Cod portocaliu de inundații în Sibiu. Locuințe și străzi au fost cuprinse de apă

Zeci de locuințe și străzi din Sibiu și localitățile limitrofe au fost inundate, vineri, din cauza ploilor abundente. Pe străzile din Șelimbăr, mașinile circulă cu dificultate, apa acoperind roțile.

Pompierii din cadrul ISU Sibiu au intervenit, miercuri, pe mai multe străzi din oraș pentru a scoate apa din pivnițe și curți. S-a întâmplat pe străzile Lazaret și Anatole France.

De asemenea, reprezentanții Apă-Canal intervin pentru evacuarea apei adunate pe străzile Podului, Carpenului, Șerbota, Rampa Ștefan cel Mare.

„Pe fondul precipitațiilor intense, Apă-Canal Sibiu a trimis în teren 8 echipe de intervenție. Cele mai multe sesizări sosite prin Dispecerat provin zonele Trei Stejari si Valea Săpunului. Au fost recepționate 35 de reclamații, din care 10 sunt din Șelimbăr”, a spus Thomas Roth, purtătorul de cuvânt al Apă Canal Sibiu.

Și în localitățile din jurul Sibiului sunt probleme din cauza inundațiilor. În Bungard intervin pompierii voluntari pentru evacuarea apei din curțile oamenilor, iar în Șelimbăr se circulă cu dificultate din cauza apei adunate pe carosabil, care ajunge până la nivelul habitaclului.

Mai multe localități din Sibiu sunt sub cod portocaliu de ploi până vineri seara, la ora 21.00.

Mediafax

×
Subiecte în articol: cod galben inundatii sibiu