x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cum va fi vremea astăzi. Furtuni în mai multe zone, grindină în sudul Moldovei și în Capitală

Cum va fi vremea astăzi. Furtuni în mai multe zone, grindină în sudul Moldovei și în Capitală

12 Iun 2021   •   10:30
Cum va fi vremea astăzi. Furtuni în mai multe zone, grindină în sudul Moldovei și în Capitală

Meteorologii anunță vreme instabilă în majoritatea zonelor, averse abundente, cu tunete, fulgere şi intensificări de vânt.

Doar în vestul ţării va fi vreme bună, iar maximele se vor încadra între 20 -21 de grade în depresiuni şi 29 de grade în zona Banatului.

În Dobrogea şi în Bărăgan va fi soare şi atmosferă plăcută în prima parte a zile. Mai târziu, însă, încep să apară norii şi vin ploi zgomotoase, destul de consistente. Temperaturile, puţin mai scăzute decât ieri, se opresc la 25...26 de grade

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera devine instabilă după-amiaza şi seara. Va ploua în mai multe reprize şi s-ar putea să cadă grindină. Temperaturile urcă până la 26 de grade, iar la noapte, cerul se degajează treptat.

La munte,  dimineaţa va fi însorită, dar vremea se schimba după amiază. Vor fi ploi torenţiale, însoţite de tunete, fulgere şi vijelii. Noaptea, va ploua în masivele nordice şi în cele vestice.

La mare va fi soare şi vreme bună în prima parte a zilei, dar spre seară, se adună norii şi vor aduce averse trecătoare. Maximele din staţiuni ajung pe la 23...24 de grade, iar apa mării are în jur de 19 grade.

×