x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Veste incredibilă de la METEO. Cum va fi vremea, duminică, 27 septembrie, în ziua alegerilor locale

Veste incredibilă de la METEO. Cum va fi vremea, duminică, 27 septembrie, în ziua alegerilor locale

25 Sep 2020   •   11:15
Veste incredibilă de la METEO. Cum va fi vremea, duminică, 27 septembrie, în ziua alegerilor locale
Sursa foto: Victor Stroe

Meteorologii anunță pentru weekendul 25-27 septembrie o vreme instabilă. În prima parte a zilei vremea va fi caldă, apoi se va răci în special în jumătatea de nord-vest a teritoriului, unde valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale.

 

În vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, precum și în zonele de munte, alegători vor fi însă nevoiți să își ia și umbrela, deoarece vor fi șanse de ploaie. În schimb, în Capitală, meteorologii anunță o  vreme frumoasă, cu un cer mai mult senin. Pentru noaptea de sâmbătă spre duminică sunt prognozate ploi torențiale.

În acest an, alegerile locale se vor desfășura în condiții cu totul speciale, în contextul pandemiei de COVID-19. În acest sens , autoritățile au stabilit reguli clare în sălile de vot, pentru a preveni răspândirea noului coronavirusului. Astfel,  cel mult cinci alegători vor avea acces deodată în sala de vot, aceștia vor fi obligați să se dezinfecteze pe mâini și să poarte mască.

×
Subiecte în articol: vremea