x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 22 februarie. Vreme în încălzire

Prognoza METEO 22 februarie. Vreme în încălzire

21 Feb 2016   •   21:53
Prognoza METEO 22 februarie. Vreme în încălzire

Vremea va începe să se încăl¬zească din nou, astfel încât valorile termice vor deveni deosebit de ridicate pentru luna februarie. Tempe¬raturile vor fi cuprinse între -2 și 22 de grade. Cel mai cald va fi în regiunile sudice. Cerul va fi variabil, cu înnorări în Carpații Orientali, unde se vor înregistra precipitații slabe. Vântul va sufla tare, în special în regiunile de munte. Local și temporar, însă, vor exista intensificări și în restul teritoriului. În Capitală, cer variabil senin și temperaturi peste mediile multianuale specifice perioadei.

Luni -2/220C
Valorile termice vor deveni deosebit de ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în întreaga țară, cu excepția regiunii vestice și a Carpaților Orientali, unde vor fi înnorări și izolat va ploua slab. Vântul va sufla cu putere, în special în zonele montane.
Marți 3/230C
Vremea se menține la fel de caldă. Înnorările se vor accentua treptat, iar precipitații, slabe cantitativ, se vor înregistra în toate regiunile. Ploile, sub formă de aversă, ar putea fi însoțite de descărcări electrice. Vântul va avea intensificări temporare la munte.
Miercuri -3/180C
Temperaturile vor marca o ușoară scădere. Se vor înregistra înnorări în întreaga țară, iar ziua va ploua local în majoritatea regiunilor. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. La altitudini mari, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.
 

×