x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 4 februarie. Vremea se strică

Prognoza METEO 4 februarie. Vremea se strică

03 Feb 2016   •   21:16
Prognoza METEO 4 februarie. Vremea se strică

Cerul va fi noros în regiunile nord-vestice şi va prezenta înnorări temporare în restul teritoriului. În vestul şi nordul ţării ziua poate începe cu ploi, care se vor transforma cu trecerea orelor in lapovita si ninsori.

În Carpaţii Occidentali şi Orientali, pe arii restrânse, va burniţa şi va ninge, destul de serios pe crestele inalte . Vantul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, unde va depăşi viteza de 70 km/h şi va spulbera zăpada. În sudul si estul tarii ziua va fi ploioasa si se va lăsa ceaţa. Temperaturile scad până la -9 grade în vest şi la munte, noaptea. Maximele vor urca la 9 grade, dar media va fi puţin peste limita îngheţului.

Joi -9/100C
Vremea se răceşte în toate regiunile, iar temperaturile minime scad sub 0 grade în vest, centru, nord. În sud-est apar norii şi va ploua pe arii extinse, în cantităţi destul de mari. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 şi 10 grade, iar cele minime se vor situa între -9 şi 2 grade.

Vineri -10/90C
În vestul, centrul şi nordul ţării ne vom confrunta cu lapoviţa şi ninsorile slabe, mai ales în timpul zilei. La munte va ninge. În sud-est apar înnorări de dimineaţă şi va ploua burniţat, în anumite zone. În vest tempera-turile nu cresc peste 0 grade. Va fi mai cald în Oltenia.

Sâmbătă -10/100C

Va fi mai cald ca de obicei, în această perioadă, însă nu cu mult. Maximele ajung şi la 10 grade, însă doar la orele prânzului, în rest apropiindu-se de tempe-raturi de îngheţ. Precipitaţiile se restrâng în zonele montane, unde va fulgui uşor. Poate apărea şi ceaţa.
 

×