x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 5 ianuarie. Vreme rece

Prognoza METEO 5 ianuarie. Vreme rece

04 Ian 2016   •   23:39
Prognoza METEO 5 ianuarie. Vreme rece

Vremea rămâne rece, chiar dacă temperaturile sunt în creştere, valorile termice apropiindu-se de normalul climatologic specific lunii ianuarie. Cer mai mult noros. Va mai ninge local în nordul şi centrul ţării. În restul zonelor vor fi precipitaţii mixte. Local, vor fi condiţii de apariţie a poleiului.Vântul va avea intensificări locale în special pe crestele montane înalte. Presiunea atmosferică rămâne scăzută, chiar dacă în uşoară creştere faţă de intervalul anterior. Şi la Bucureşti vreme închisă cu ploi şi tempera¬turi predominant negative.

Marți - 7/2 0C
Vreme în încălzire. Cer cu înnorări accentuate. Ninsori în regiunile nordice și centrale și precipi¬taţii mixte în restul teritoriului, mai ales în cursul nopţii. Izolat se va depune polei. La munte, vântul va avea intensificări.
Miercuri - 4/8 0C
Vremea se va încălzi, mai ales în sud și sud-est. Preci¬pitații la nivelul întregii ţări: ziua, predominant sub formă de ploaie, iar în cursul nopții în vest, nord, centru şi în zonele montane, local se vor semnala lapovițe şi ninsori. Izolat, vor fi condiții de polei.
Joi - 8/8 0C
Vreme închisă și precipitații în general slabe. Se vor semnala ninsori în jumătatea nordicã a teritoriului și la munte, predominant ploi în partea de sud-est și precipitaţii mixte în restul zonelor. Vânt cu intensificări temporare în sud și la munte, îndeosebi pe creste.
 

×