x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vânt, ploi și burniță în Capitală, până duminică

Vânt, ploi și burniță în Capitală, până duminică

11 Dec 2020   •   12:12
Vânt, ploi și burniță în Capitală, până duminică
Sursa foto: Victor Stroe/Intact Images

Meteorologii anunță vreme rea în București, la sfârșit de săptămână, cu ploi, vânt, ceață și burniță. Temperaturile vor fi, însă, mai ridicate decât în mod normal pentru această periodă din an.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, până sâmbătă dimineața, cerul va fi noros, iar până spre orele serii, trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7 - 8 grade, iar cea minimă de 2 - 3 grade. Din a doua parte a nopții se va forma ceață, care trecător va fi asociată cu burniță.

Sâmbătă, până duminică, la ora 10.00, meteorologii anunță că cerul va fi noros și mai ales pe parcursul zilei și în orele serii va ploua. Ploile vor fi moderate, iar în medie se vor acumula cantități de apă de 10 - 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu viteze la rafală de 30 - 35 km/h. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai mari decât cele climatologic specifice datei, astfel că în orele amiezii de sâmbătă se vor înregistra 8 - 9 grade, iar temperatura minimă va fi de 5 - 6 grade. În prima parte a zilei, va fi ceață asociată trecător cu burniță.

 

×
Subiecte în articol: ploi