x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vreme caldă la Bucureşti: Temperatura aerului urcă la 29 de grade

Vreme caldă la Bucureşti: Temperatura aerului urcă la 29 de grade

14 Sep 2021   •   10:17
Vreme caldă la Bucureşti: Temperatura aerului urcă la 29 de grade

Vremea se menţine frumoasă si calda astazi  în cea mai mare parte a ţarii, mai ales în regiunile sudice şi sud-vestice , potrivit prognozei speciale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie. In capitala cerul va fi variabil, cu înnorari spre seara, când este posibil ca trecator sa ploua slab. Temperatura maxima se va situa în jurul a 29 de grade.

 

La munte, vremea va fi calda pentru mijlocul lunii septembrie în majoritatea masivelor. Cerul va fi variabil, cu înnorari temporar accentuate în special dupa-amiaza şi seara, când local se vor semnala averse însoţite de descărcări electrice. Izolat, în special în zona Carpaţilor Orientali, cantitaţile de apa pot depaşi 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea, pe vai şi în depresiuni, se va semnala ceaţa.

La mare, vremea va fi în general frumoasa şi calda pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, cu unele înnorari ziua, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 şi 27 de grade. Temperatura apei marii va fi de 19...21 de grade.

 

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo