x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Carte Cu sinceritate, despre dietă

Cu sinceritate, despre dietă

de Sebastian S. Eduard    |    25 Noi 2010   •   23:51
Cu sinceritate, despre dietă

139364-28-29-6.jpgVolumul este în acelaşi timp o carte de „diete” şi o spovedanie. Provine dintr-o experienţă personală, însă nu este genul acela de manual american în spatele căruia simţi o echipă de marketing. Este un exerciţiu simplu, care se limitează o sută şi ceva de pagini. Nu revine obsedant cu scheme sau diferite „exemple” pentru a te convinge, pur şi simplu intuieşti că since­ritatea este uneori suficientă pentru a crede în onestitatea autorului...

„Cum am slăbit 70 kg mâncând 6 mese/zi” (Editura Tritonic) ar putea să ajungă un volum la fel de celebru ca şi cel al lui Carmen Brumă, „SLIM – Cum am dat jos 30 kilograme şi nu le-am mai pus înapoi”. Pentru că în fond, nu numai că au titluri asemănătoare, dar fac parte din aceeaşi categorie.

Monica Ramirez are 40 de ani şi patru copii. Acum doi ani, după cea de-a patra sarcină, cântărea 125 de kilograme. Această carte ne dezvăluie secretul prin care a reuşit să slăbească 70 kg fără a se înfometa nici măcar o zi. Sistemul de alimentaţie pe care ni-l propune se bazează pe reguli extrem de simple şi uşor de respectat de oricine. Nu e vorba despre nici un miracol, ci numai despre un dram de voinţă şi disciplină. Şi, amintiţi-vă, fiecare călătorie începe cu primul pas!

×
Subiecte în articol: arte carte