x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale ICon Arts Academy îşi aşteaptă studenţii

ICon Arts Academy îşi aşteaptă studenţii

de Oana-Maria Baltoc    |    13 Mar 2011   •   19:14

Au început înscrierile pentru cea de-a noua ediţie a Academiei şi Festivalului ICon Arts, care se va desfăşura anul acesta între 24 iulie şi 7 august în Sibiu şi în împreju­rimi, Cisnădie, Cisnădioara, Mediaş, Biertan, Sighişoara.

Evenimentul reuneşte un curs internaţional de artă contemporană care se adre­sea­ză profesioniştilor, un concurs cu premii, dar şi un festival de concer­te şi spectacole la care sunteţi invitaţi cu toţii, în dorinţa apropierii ar­tiştilor de pu­blic şi educării în sco­pul înţelegerii artei contemporane.
Nu în ultimul rând, proiectul presupune şi sprijinirea tinerilor ex­cep­ţionali şi a celor proveniţi din me­dii defavorizate, printr-un program de burse integrale şi parţiale care se acordă  anual, prin selecţie. Deocamdată, românii sau străinii interesaţi de masterclass-uri de compoziţie, muzicologie, interpre­tare, orchestră, muzică de cameră, ansamblu coral, jazz, dans, artă dramatică şi fotografie sunt aşteptaţi să se înscrie la ICon Arts Academy până la 1 iunie.

Mircea Tiberian şi Luiza Zan (jazz), Florin Fieroiu (dans), Adrian Titieni (artă dramati­că), Dan Dediu şi Joe Cutler din Ma­rea Britanie (compoziţie) se nu­mă­ră printre invitaţii din România şi străinătate care vor susţine cursurile.

Mai multe informaţii despre modalitatea de înscriere, programul cursurilor sau despre costul pachetelor disponibile pentru participarea la eveniment puteţi afla de la www.iconarts.ro.

×