x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Atenție unde călătoriți ! Cod roșu de ninsori și vânt în Suedia

Atenție unde călătoriți ! Cod roșu de ninsori și vânt în Suedia

12 Ian 2021   •   09:31
Atenție unde călătoriți ! Cod roșu de ninsori și vânt în Suedia

Cod roșu pentru Regiunea Vasternorrland şi cod portocaliu pentru partea nordică a Regiunii Jamtland şi partea de coastă a Regiunii Vasterbotten din Suedia pentru ninsori și vânt în zilele de marți și miercuri. Pentru o mare parte din regat au fost emise coduri galbene de ninsoare şi polei, transmite Ministerul Afacerilor Externe.

Informaţii despre circulaţie și drumuri închise se regăsesc pe pagina de internet https://www.trafikverket.se/resa-och-trafik/trafikinformation/.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Regatul Suediei: 0046-8-20.56.74, 0046-8-20.99.27, 0046-8-411.31.81, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. Totodată, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Stockholm: +46 7 36 98 54 63.

MAE recomandă consultarea paginilor de Internet www.smhi.sehttp://stockholm.mae.ro/www.meteoalarm.euwww.mae.ro şi reaminteşte românilor care călătoresc în străinătate că au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă", care oferă informaţii şi sfaturi de călătorie.

×
Subiecte în articol: suedia