x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Bulgaria a deschis sezonul de schi 2021

Bulgaria a deschis sezonul de schi 2021

10 Ian 2021   •   19:00
Bulgaria a deschis sezonul de schi 2021
Sursa foto: Hepta

Bulgaria a deschis sezonul de schi 2021, după ce a ieșit din lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat. În lunile următoare se vor afla pe lista destinațiilor turistice Grecia, România, Turcia, Egiptul, Zanzibar, Dubai, Republica Dominicană, potrivit Hello Holidays.

Cele mai multe rezervări pentru Bulgaria au fost făcute pentru jumătatea lunii ianuarie și în perioada vacanței intersemestriale a elevilor, respectiv 30 ianuarie – 7 februarie.

Pentru vacanța la schi în Bansko, tariful este de 19 euro/persoană/noapte la un hotel de trei stele cu mic dejun inclus și 23 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele.

În Borovets tariful este de 35 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune, iar în Pamporovo, 27 de euro/persoană/noapte, la un hotel de patru stele cu demipensiune. Oferta poate include și permisul pentru teleferic și echipamentul de schi.

În telecabinele dezinfectate periodic au voie patru persoane, ori familii de maximum șase persoane.

În hoteluri sunt deschise centrele SPA.

Cea mai solicitată destinație în ultimele luni este Turcia, cu programe care încep din luna februarie. Este vorba de circuitele consacrate, Ziua Îndrăgostiților la Istanbul, Istanbul și Comorile Orientului, dar și de programe noi cu avionul și autocarul în Capadoccia și Antalya, Coasta Lycia și Antalya, Turcia de Sud - Est, Turcia de Nord - Est, Istanbul – Coasta Mării Negre. Programele au o durată de la șase la 10 zile și au tarife care încep de la 174 de euro.

Mediafax

×