x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Staţiunea bulgară Bansko a depăşit Poiana Braşov în topul staţiunilor montane preferate de turiştii britanici

Staţiunea bulgară Bansko a depăşit Poiana Braşov în topul staţiunilor montane preferate de turiştii britanici

25 Oct 2011   •   08:56
Staţiunea bulgară Bansko a depăşit Poiana Braşov în topul staţiunilor montane preferate de turiştii britanici

Un sondaj recent realizat in randul turistilor britanici a relevat ca acestia situeaza statiunea bulgara Bansko pe primul loc in privinta atractivitatii statiunilor montane europene, datorita calitatii serviciilor oferite la preturi foarte mici in comparatie cu restul continentului, informeaza agentia bulgara Novinite.

Anul trecut, topul era condus de Poiana Brasov, urmata de Bansko. Anul acesta, Poiana Brasov nu a mai prins podiumul, fiind surclasata nu doar de Bansko, ci si de statiunile Arinsal din Andorra si Bohinj, din Slovenia. Chiar si statiunile din Nordul Italiei sunt acum mai atragatoare pentru turistii britanici cu bugete mici.

In Bansko, un sejur in doi care include cazarea, masa, inchirierea echipamentelor de schi si taxele de partie costa 263 de lire – circa 1.300 de lei, in scadere cu 5% fata de anul trecut. In Poiana Brasov, tarifele nu s-au redus, iar cele de anul trecut erau deja mai mari decat cele din Bansko.

×