x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Calatorii Topul celor mai frumoase hoteluri și pensiuni de la Marea Neagră

Topul celor mai frumoase hoteluri și pensiuni de la Marea Neagră

23 Feb 2021   •   11:34
Topul celor mai frumoase hoteluri și pensiuni de la Marea Neagră

Îți faci deja planuri pentru vacanța de vară? Înainte să intri pe site-ul CazarePeLitoral.ro și să-ți alegi unitatea de cazare unde să-ți petreci sejurul pe litoral, citește acest articol și descoperă care sunt cele mai frumoase hoteluri și pensiuni de la Marea Neagră. Poate te inspiră și vei sta chiar la una din ele!

 

Pensiunea Maris

Situată în stațiunea Vama Veche, pensiunea Maris este fără îndoială una din cele mai frumoase pensiuni de pe litoral. Datorită arhitecturii sale inedite, ea pare o construcție adusă cu tot cu temelie din țări îndepărtate precum Greci sau Portugalia. Pensiunea Maris are un aspect absolut inedit din toate punctele de vedere, motiv pentru care este genul de pensiune la care te cazezi atunci când nu prea ai chef de plimbare.

 

Iaki Conference & Spa

Fostul hotel București, Iaki, este unul din cele mai vechi, dar și cele mai frumoase hoteluri de la Marea Neagră. Luxos prin definiție, hotelul Iaki se adresează turiștilor români, dar și celor străini care caută o experiență premium pe litoral. Calitatea serviciilor de la Iaki este exact cea la care te-ai aștepta de la un hotel cu o asemenea arhitectură, dar și istorie. Iar pentru ca totul să fie absolut perfect, acest hotel dispune și de o plajă privată unde au acces doar clienții hotelului, un motiv în plus să stai aici dacă îți dorești pace ți liniște.

 

Cuibul de la mare

Pentru cei care vor să aibă parte de o experiență aproape sălbatică la Marea Neagră un loc perfect de cazare este Cuibul de la Mare. Această pensiune se află pe plaja Corbu, catalogată de o publicație străină drept una din cele mai frumoase plaje din întreaga lume. Aici nu există încă hoteluri luxoase sau blocuri cu apartamente moderne ce pot fi închiriate în regim hotelier, dar sunt totuși câteva pensiuni și terase care nu tulbură însă liniștea locurilor. Cuibul de la mare oferă mai multe posibilități de cazare, ca de exemplu bungalow-uri în care pot sta mai multe persoane, sau camere duble pentru cuplurile care își doresc intimitate.

 

Casa de mare

O altă oază de liniște pe litoral, la fel ca și Cuibul de la mare pe care l-am descris mai sus, este și Casa de mare. Această pensiune este deschisă în stațiunea Olimp și reprezintă destinația ideală pentru cei care vor să aibă o plajă doar a lor, dar și un loc de cazare unde să se relaxeze complet, într-o atmosferă primitoare.

 

Sandalandala

Dacă vrei să guști din atmosfera de la Vama Veche, dar în cel mai sigur mod cu putință, Sandalandala este locul unde să-ți rezervi cazarea. Tot aici este locul ideal unde să faci camping pentru prima oară, dacă nu ai mai încercat niciodată o astfel de experiență. La Sandalandala se intră doar pe bază de brățări și chiar dacă dușurile și toaletele sunt la comun, această unitate de cazare este atât de populară încât este nevoie să-ți faci rezervare cu un sezon sau chiar două înainte ca să te asiguri că prinzi loc.

 

Casa Stavros

Dacă vrei să stai în 2 Mai, într-o locație cu iz mediteranean, Casa Stavros este ceea ce cauți. Chiar și în plin sezon, la această pensiune atmosfera este una cum nu se poate mai relaxantă, iar camerele curate, saltelele confortabile, șezlongurile care te îmbie la somn și aerul mării doar accentuează și mai mult ideea de relaxare absolută.

 

Casa Blanca

Casa Blanca nu este o casă, ci un grup de bungalow-uri situate într-un peisaj de poveste. Departe de zgomotul și agitația de pe plajă, Casa Blanca este o unitate de cazare perfectă atât pentru tineri, cât și pentru familiile cu copii. Chiar dacă nu sunt foarte spațioase, camerele de aici, de un alb imaculat, te îndeamnă la odihnă și relaxare. Iar pentru atunci când vrei să mai pui și osul la treabă și să nu-ți consumi toate economiile dintr-un an într-o singură săptămână, poți profita și de chicineta complet utilată unde să-ți gătești bucate gustoase, exact ca acasă.

 

×