x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Asigura-ti confortul in dormitor, cu pilote din puf de gasca!

Asigura-ti confortul in dormitor, cu pilote din puf de gasca!

07 Dec 2020   •   15:11
Asigura-ti confortul in dormitor, cu pilote din puf de gasca!

Daca vrei sa te rasfeti in perioada sarbatorilor si sa te asiguri ca vei avea un somn de cea mai buna calitate, alege pilote din puf de gasca! Iti va fi cald pe toata durata iernii, fara sa transpiri, si te vei simti cat se poate de rasfatat.

Sa dormi in puf – un ideal care a dat nastere multor expresii

Cu siguranta iti amintesti perioada copilariei cand, inainte de a merge la culcare, mama iti dorea „somnic pufos!“. Stii, de asemenea, ca termenul „crescut in puf“ se refera la cei care au avut avantajul unei copilarii fericite, lipsita de griji, petrecuta in cele mai bune conditii. Atunci cand te referi la o pisicuta sau un catelus bine ingrijit, cu blana curata si stralucind de sanatate, folosesti termenul „pufosenie“.

Toate aceste expresii, auzite zi de zi, dovedesc faptul ca puful a fost dintotdeauna asociat cu confortul, sanatatea, luxul si frumusetea. Si pe buna dreptate!

Puful de gasca reprezinta cel mai bun material izolant din lume. El le permite acestor pasari sa isi petreaca mare parte a anului, fara sa sufere de frig, in zone precum Siberia sau Scandinavia, cunoscute pentru temperaturile extrem de scazute.

Tot el le permite gastelor sa inoate, chiar si in apele reci din aceste regiuni, fara sa se ude sau sa simta frigul. Adica sa treaca, asa cum spune o alta vorba din popor, „ca gasca prin apa“.

Asadar, atat exemplele din natura, cat si expresiile populare te asigura ca, daca vrei sa dormi confortabil, poti sa alegi cu toata increderea pilote puf gasca.

Rasfatul suprem: pilote din puf gasca 100%

Daca vrei sa beneficiezi integral de avantajele pe care le asigura puful de gasca, poti alege pilota Feeling din magazinul online Patul Meu, cu lungimea de 220 de centimetri si latimea de 200 de centimetri. Este umpluta integral cu puf de gasca si este realizata din casete cusute, pentru a preveni deplasarea umpluturii in interiorul pilotei si pentru a asigura, astfel, o distributie uniforma a acesteia.

Fabricata in Romania, pilota Feeling este pufoasa, moale si ofera o senzatie placuta la atingere. Materialul pilotei, cel care inveleste puful, este bumbac natural, de asemenea in procent de suta la suta. Pilota poate fi spalata fara probleme, atat timp cat sunt respectate instructiunile de folosire.

Incearca si combinatia de puf si fulgi maruntiti!

Bogata oferta de pilote puf gasca cuprinde si variante realizate dintr-o combinatie de puf si fulgi maruntiti. Pilota in sine este confectionata dintr-un bumbac foarte dens, care nu ii permite pufului sa iasa la suprafata.

Moale si confortabila, previne transpiratia, este hipoalergica si antibacteriana. Datorita tuturor acestor caracteristici, asigura un confort termic ridicat, precum si o durata de intrebuintare foarte indelungata.

Nu te opri la pilote! Alege si perne din acelasi material!

Daca te-ai hotarat sa cumperi pilote din puf de gasca, e o idee buna sa iti oferi si perne din acelasi material. Acestea vor reprezenta un adevarat rasfat, in timpul somnului. Sunt foarte usoare si moi, dar in acelasi timp tind sa isi mentina bine forma, astfel incat ofera un suport de calitate atat pentru cap, cat si pentru gat.

Poti fi sigur ca nu te vei trezi nici cu gatul stramb, nici cu alte probleme de acest fel. Dimpotriva, vei incepe ziua plin de energie, dupa un somn cat se poate de odihnitor.

 

 

 

×