x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Avantajele centralelor termice pe gaz  

Avantajele centralelor termice pe gaz  

04 Dec 2020   •   14:18
Avantajele centralelor termice pe gaz  

Gama de centrale termice pe gaz asigură producția de energie termică în locuințe. Funcționând cu gaz, acestea oferă cel mai mare confort pentru locuitorii caselor de pretutindeni. Fără realimentare. Odată conectată la conducta de gaz, uiți de existența sistemului centralizat de încălzire. Automatizarea detectează independent prezența energiei electrice și pornește / oprește centrala numai atunci când este necesar. Astfel vei avea întotdeauna căldură și apă caldă. În plus, centralele termice pe gaz dispun de standarde europene de siguranță, nivel redus de zgomot (carcasă închisă), economii reale la combustibil, iar montajul se poate face pe orice vreme. O centrală termică pe gaz pentru o casă privată  nu îți va crea probleme, deoarece echipamentul îndeplinește standardele operaționale și de mediu și este posibil să fie montate în clădirile rezidențiale fără cel mai mic pericol pentru viața și sănătatea locuitorilor.

Principiul de funcționare al unei centrale termice pe gaz se bazează pe conversia energiei termice a gazelor de ardere într-un motor cu ardere internă. Tipul de unități descris are o durată de viață mai mare decât modificările pe motorină și benzină. Centralele termice pe gaz de mare capacitate sunt echipate cu motoare în patru timpi cu opțiunea de amestec de combustibil pentru performanțe maxime și electronice precise, pentru reglarea alimentării cu amestec de combustibil în funcție de sarcina consumatorilor conectați. Unitățile sunt instalate în încăperi utilitare cu eliminarea gazelor, iar modelele de tip închis sunt instalate în aer liber.

Centrale termice pe gaz - Avantaje

Cantitate nesemnificativă de substanțe nocive, frecvența întreținerii este semnificativ mai mică decât la alte dispozitive, costul gazului este mai mic decât benzina sau motorina, ceea ce reduce costurile pentru fiecare kW produs și aproape că funcționează fără zgomot. Aceste dispozitive sunt caracterizate de indicatori înalți ai siguranței mediului, deoarece, ca urmare a arderii gazelor, componentele nocive sau toxice nu sunt practic eliberate. Indiferent de condițiile meteorologice, centralele termice pe gaz pornesc rapid și ușor.

Trebuie remarcat faptul că funcționarea acestor unități este complet automatizată și nu necesită participarea constantă a utilizatorului. Centrala termică pe gaze este conectată la liniile de distribuție a gazului. O caracteristică a echipamentului descris, este faptul că instalarea și punerea în funcțiune trebuie să fie efectuate de specialiști, iar conectarea unității la linia centrală principal, necesită acordul de la firma distribuitoare de gaz. Instalarea și conexiunea corectă garantează siguranță absolută, funcționarea fără probleme, durata lungă de viață și rentabilitatea centralei.

Centrale termice pe gaz de la ekoinstal.ro

Pentru cei care doresc să cumpere centrale termice pe gaz, magazinul online ekoinstal.ro oferă o gamă largă de modele. În magazinul online, clienții se pot familiariza cu modelele puse în vânzare, caracteristicile tehnice și prețurile actuale.  Centralele termice pe gaz sunt considerate a fi echipamente confortabile și ușor de utilizat, deoarece sunt echipate cu carcase speciale pentru a proteja împotriva umezelii, precipitațiilor și coroziunii. De asemenea, acestea sunt echipate cu o bază de protecție specifică care permite instalarea unităților pe orice suprafață. De asemenea, reduce semnificativ costurile, cu până la 40% comparativ cu alte consumabile. Datorită economiilor de combustibil, prețul centralelor termice pe gaz sunt amortizate în decurs de un an. Consumul de gaz este indicat în descrierea fiecărui produs.

 

 

×