x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Ce peleti trebuie să alegi de pe piață și de ce

Ce peleti trebuie să alegi de pe piață și de ce

22 Dec 2020   •   10:42
Ce peleti trebuie să alegi de pe piață și de ce

Ai auzit persoanele din jur că vorbesc tot mai des despre peleti? Îți spunem chiar noi ce peleti trebuie să alegi și de ce să te încrezi în aceștia! Fiind o variantă mult mai eficientă a menținerii căldurii din sobe, șeminee și centrale, peleții au ajuns să fie tot mai populari. Doar știi și tu cum suntem ca persoane: când vedem că vecinul sau apropiații încearcă ceva nou, vrem și noi!

Ei bine, nu este nimic greșit în a încerca ceea ce alții consideră un real ajutor. Aceeași premisă este valabilă și în cazul peleților, mult mai eficienți în comparație cu lemnele de foc. Pe piață există multe astfel de modele de peleti, însă noi am ajuns la o concluzie clară: toată atenția ta o merită peleții din rumeguș sau rășinoase. Acești peleți sunt cei care ar trebui să înlocuiască lemnele de foc!

Ai o sobă, o centrală sau un șemineu? Ești nemulțumit de modul în care se distribuie căldura? Ei bine, lemnele, în general, pot conține apă, ceea ce nu face decât să ducă la încetinirea gradului de ardere sau chiar la stingerea focului. De câte ori nu te-ai enervat doar pentru că tocmai ce ai aprins focul în sobă și pe când ai mers să verifici, acesta era stins?

Știm! Se întâmplă de prea multe ori. Iar dacă astfel de incidente au loc în perioada rece, este și mai neplăcut. Tocmai pentru a le evita, nu uita să iei în considerare peleții, unele dintre cele mai eficiente resurse lemnoase potrivite pentru aprinderea, dar și pentru menținerea focului!

În acest sens, experții Tomi Bena sunt cei care ne comunică cât de importanți sunt peleții dacă ne dorim o locuință încălzită corespunzător, dacă se poate, fără a verifica tot timpul dacă focul arde sau nu. Tot ei sunt cei care ne spun că peleții din rumeguș sunt o alternativă excelentă! În saci de câte 15 kg, peleții Tomi Bena s-au dovedit un real ajutor, mai ales pentru persoanele care nu au atât de mult timp la dispoziție.

Focul odată făcut, se va menține, tocmai compoziției peleților. Rumegușul, după cum bine știi și tu, este presat. Această proprietate definitorie pentru peleti este cea care influențează modul în care aceștia ard odată folosiți!

În prezent, se numără printre cele mai bune resurse lemnoase, cu atât mai mult cu cât și prețurile sunt demne de luat în calcul! Dorești, astfel, să te încălzești toată iarna în mod corespunzător, fără să cheltui, însă, bani foarte mulți?

Uită de lemne și ia în considerare gama de peleti pe care Tomi Bena ți-o pune la dispoziție. Pe site vei găsi o varietate de peleti, la prețuri extrem de bune. Nu ezita să adaugi în coș atât de mult cât ai nevoie pentru toată iarna! La final vei realiza că ar fi fost bine să apelezi la peleti cu mult timp înainte!

Să nu ne gândim, însă, la trecut! Bucură-te de economiile făcute și optează pentru peleti de calitate, la prețuri mici!

×