x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cele șapte articole esențiale din bagajul de vară

Cele șapte articole esențiale din bagajul de vară

05 Aug 2021   •   11:56
Cele șapte articole esențiale din bagajul de vară

Bagajul de vacanță nu trebuie să fie o corvoadă și nici nu trebuie să fie motivul pentru care refuzi să pleci într-o călătorie neplanificată. Dacă îți place să călătorești și iubești biletele de avion la prețuri irezistibile, știi deja că trebuie să renunți la bagajul de cală în favoarea unei mici valize pe care să o iei la bord.

 

Chiar dacă ți se pare imposibil, cu un plan bine făcut vei reuși să aranjezi totul într-un mic geamantan. Nu doar că vei obține prețuri mult mai accesibile, dar vei scăpa de cozile de la check-in și de întârzierea bagajelor la aterizare. Așadar, fie că vrei să te relaxezi lângă o piscină sau vrei să străbați în lung și-n lat micile străzi ale unui oraș, iată cele șapte articole esențiale în noua ta aventură.

 

Tricoul alb

Acest articol este fundamental pentru bagajul tău și pentru garderoba ta. Îl poți îmbrăca în timpul zilei cu pantaloni scurți, dar este perfect și seara, la o teresă, mai ales dacă îl accesorizezi corect. Indiferent că vei alege un produs cu gât rotund, în V sau polo, tricoul alb este obligatoriu.

Sandale confortabile

Alege o pereche de sandale dama care să fie atât confortabilă, cât și atractivă. Acestea îți vor proteja picioarele și te vor ajuta să treci mai ușor peste temperaturile mari din timpul verii. De asemenea, încearcă să găsești un model extrem de versatil care să se potrivească de minune la fuste, pantaloni scurți sau rochițe.

Rochia din in

Vacanțele reprezintă momentul perfect pentru rochii diafane și colorate. Sfatul nostru este să alegi un model pe care să-l poți purta atât în timpul zilei, cu o pereche de sandale, dar pe care să o transformi cu ușurință într-o rochie de seară, cu ajutorul accesoriilor potrivite. O variantă câștigătoare sunt rochiile midi din in.

Pantalonii largi

Blugii sunt ultimul lucru pe care vrei să-l simți pe pielea ta în zilele toride de vară. Așadar, cumpără o pereche de pantaloni din material lejer și care să nu fie strâmți pe picior. Alege culori vesele, cu imprimeuri florale și descoperă la pas destinația aleasă pentru vacanță.

Costumul de baie

Nu ocupă mult spațiu în bagaj, dar crede-ne că ai nevoie doar de un singur costum de baie pentru concediu. Adoptă un stil clasic și cumpără un costum întreg care te va face să te simți perfect atât la plajă, cât și la piscină.

Fusta midi sau pantalonii scurți

Un articol versatil care nu trebuie să lipsească din garderoba ta de vacanță este fusta midi sau pantalonii scurți, în funcție de preferințe. Este esențial ca acestea să fie din material subțire, moale și confortabil.

Pălăria

Niciun bagaj nu este complet fără o pălărie de soare. Nu doar că te va proteja de razele soarelui, ci îți va oferi și un aer plin de farmec. În plus, adaugă o pereche de ochelari de soare și o eșarfă. Eșarfa o vei putea purta fie pe înserate, în lungile plimbări pe plajă, fie ca pareo, atunci când mergi pe plajă.

 

Sursă foto: Shutterstock

×