x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum aduc florile stralucirea si bucuria in casele noastre?

Cum aduc florile stralucirea si bucuria in casele noastre?

25 Mar 2021   •   13:09
Cum aduc florile stralucirea si bucuria in casele noastre?

Ati observat ce impact emotianal pot avea asupra noastra florile din casa ? Exista o legatura aproape simbiotica intre oameni si flori, o legatura care dainuie de mii de ani. Oamenii obisnuiau inca din cele mai vechi vremuri sa-si decoreze casele cu flori, de la regi la oameni de rand, toti au avut o atractie incredibila pentru de flori.

Florile precum animalele reusesc sa aibe un efect psihologic deosebit de puternic asupra omului, este dovedit stintific ca acestea au puterea sa amelioreze sau chiar sa vindece starile anxioase, depresia si per total sa ofere o stare generala de bine

Iti prezentam cateva tipuri de flori care cu siguranta pot transforma casa ta intr-un loc mai primitor, mai colorat si cu siguranta mai parfumat.

Orhideea Phalaenopsis este o floare in ghiveci, care isi poate pastra prospetimea, culorile si parfumul ani de zile. Disponibila intr-o gama variata de culori, de la alb la roz sau cafeniu, este o planta ce poate fi oferita drept cadou unei doamne indiferent de varsta sau preferinte in materie de flori. O surpriza inedita menita sa dainuie ani de zile.

Buchetele de lalele, sunt unele dintre cele mai apreciate flori, mai ales odata cu venirea primaverii, sunt iubite de femeile din lumea intreaga indiferent de varsta. Varietatea cromatica precum si parfumul intens face ca un buchet de lalele sa fie de cele mai multe ori o alegere inspirata atunci cand vrei sa da-I o pata de culoare casei tale.

Buchete frezii si lalele, este poate cea mai populara alegere indiferent de anotimp, acestea sunt sinonime cu venirea primaverii, culorile calde precum si mixurile cromatice ce se pot realiza din combinarea celor doua tipuri de flori fac din acestea o alegerea natura cand vorbim alegerea unui buchet de flori.

Buchete de trandafiri, nu poate exista nici un top sau o selectie de buchete de flori fara trandafiri, florile ce au fermecat oamenii de sute de ani, disponibile in aproape toate nuantele, totusi pastrandu-si parfumul intens, este cu siguranta o alegere ideala, indiferent de anotimp sau de persoana caruia I se darusesc aceste minunate flori.

Pentru ca meriti intotdeauna cele mai proaspete si parfumate flori, Bloomeria.ro, floraria online care a facut fericite zeci de mii de cupluri de-a lungul timpului, iti ofera in aceasta perioada a anului sute de oferte de nerefuzat, buchete de flori uluitoare, create de floristi premiati in concursuri internationale.

Comanda astazi unul din miile de buchete de flori si iti poate fi livrat in doar 3 ore gratuit oriunde in Bucuresti prin serviciul unic de livrare flori online.

Bloomeria este floraria care aduce zambete pe chipul femeilor superbe din viata noastra.

×