x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Cum funcționează dispozitivele anti șoareci

Cum funcționează dispozitivele anti șoareci

07 Oct 2020   •   17:23
Cum funcționează dispozitivele anti șoareci

Aparatul anti șoareci este un factor de descurajare a șoarecilor și şobolanilor de a mai locui în casa ta. Un aparat anti şoareci este un dispozitiv electronic bazat pe acțiunea ultrasunetelor.  Acest tip de dispozitiv care elimină șoarecii, șobolanii și alte rozătoare este o metodă neinvazivă pentru oameni și animale de companie. Respingerea șoarecilor cu ultrasunete nu folosește substanțe chimice dăunătoare, ceea ce îl face complet sigur. Repellerul electronic pentru șoareci îți permite să scapi eficient de rozătoarele de acasă și de oriunde ai o problemă cu cu speciile de rozătoare. Modelele de repellere pentru șoarecii de acasă sau pentru mașini vor alunga eficient șoarecii și șobolanii, într-un mod eficient, eliminând problema în locația în care dispozitivul a fost amplasat. În oferta magazinului online impotrivadaunatorilor.ro vei găsi cele mai bune dispozitive de respingere a rozătoarelor, a căror eficacitate a fost deja confirmată.

Care este cel mai bun aparat anti șoareci?

Cele mai bune aparate împotriva șoarecilor și a altor rozătoare se caracterizează prin funcționarea variabilă a semnalului ultrasonic. În cazul caselor sau apartamentelor, suprafața de funcționare a dispozitivului este destinată unei singure încăperi. Ar trebi să știi că ultrasunetele nu trec prin pereți, și prin urmare, pentru ca sunetul să acționeze asupra creierului șoarecilor, este necesar să se utilizeze mai multe dispozitive în fiecare dintre încăperile în care aceștia și-au făcut adăpost. Dispozitivele care oferă cea mai mare acoperire a suprafeței nu sunt întotdeauna cele mai puternice. Prin urmare, atunci când alegi un repeller, cel mai bine este să ții cont de numărul de funcții pe care le oferă, deoarece atunci poți regla funcționarea acestuia la nevoile tale individuale. Dispozitivele anti șoareci ar trebui să fie pornite tot timpul pentru a funcționa eficient. Acestea consumă o cantitate neglijabilă de energie electrică (mai puțin decât atunci când televizorul este oprit) și, în schimb, oferă protecție 24/7 casei, împotriva rozătoarelor.

Cele mai universale dispozitive pentru nevoile utilizatorilor sunt cele în care poți selecta moduri de operare (de la mai slab la mai puternic). Apoi, poți seta un nivel mai mic în locul în care se găsesc animale de companie (câini, pisici). În locurile rar frecventate, cum ar fi mansardele sau garajele, poți seta modul cel mai înalt (adică cel mai puternic). Magazinul online impotrivadaunatorilor.ro îți oferă o gamă largă de aparate anti șoareci de înaltă calitate. Aparatele anti șoareci sunt dispozitive electronic care resping rozătoarele, cum ar fi șobolanii, șoarecii, jderii etc. cu ultrasunete, lumină stroboscopică sau unde electromagnetice. De asemenea, în magazinul online poți găsi chiar și aparate anti șoareci și șobolani pentru mașină. Cu astfel de dispozitive vei scăpa pentru totdeauna de rozătoare.

Aparat anti șoareci – Mod de utilizare

Dispozitivul Pest Repeller, de respingere a șoarecilor, trebuie montat într-o cameră expusă la prezența rozătoarelor, pe perete sau în colțurile camerei. Când este conectat la sursa de alimentare, LED-ul roșu se aprinde pentru a indica funcționarea. Dacă led-ul roșu se aprinde, înseamnă că dispozitivul funcționează. Butonul TEST îți permite să verifici sunetul auzit de dăunători. Nu trebuie să acoperi dispozitivul de alimentare, deoarece poate limita funcționarea acestuia. De asemenea, ar trebui să știi că dispozitivul nu interferează cu oamenii și animalele de companie. 

 

 

×