x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Dust Busters – Servicii de Curatenie Profesionale

Dust Busters – Servicii de Curatenie Profesionale

22 Sep 2020   •   12:00
Dust Busters – Servicii de Curatenie Profesionale

Cu totii am avut acele zile lungi in care abia asteptam sa iesim de la serviciu si sa ne indreptam spre casa, unde ne asteapta un loc calduros, curat si primitor, in care sa ne putem relaxa dupa o zi de munca. Adesea avem totul planificat, iar atunci cand vine si weekend-ul cu siguranta meritam un rasfat pe deplin dupa o saptamana plina de stres, cu putina odihna si atat de multa munca.

 

Cand apare imprevizibilul ?

Exista doar un detaliu pe care l-ati lasat deoparte in planul dvs general si se uita fix la dvs in timp ce deschideti usa din fata - casa dvs este intr-o mizerie absoluta! A fost o saptamana incarcata, asa ca ati lasat o multime de treburi nesupravegheate, iar acum a devenit un caz sever. Pentru a inrautati lucrurile, va amintiti ca veti gazdui o cina de familie in weekend si, prin urmare, ar trebui sa va faceti casa luna si nu exista nicio sansa sa reusiti aceste lucruri singuri intr-un timp foarte scurt. Si atunci ce faceti?

 

Firme de curatenie din Bucuresti – Dust Busters

Curatenia la domiciliu realizata de o firma de curatenie ar putea presupune un cost suplimentar, dar in aceste situatii, avantajele depasesc cu mult costul serviciilor. Cu o firma de curatenie profesionista, puteti fi sigur ca casa dvs. va primi un lifting facial potrivit in caz de urgenta, iar cel mai mare beneficiu din toate acestea este ca nu trebuie sa ridicati un deget! Atunci cand va ganditi sa angajati un serviciu de curatenie la domiciliu fie pentru apartamente, fie pentru birouri, trebuie sa decideti daca ati angaja pe cineva de la o companie de curatenie sau de la un agent de curatenie independent. In afara de lista de preturi ridicata, majoritatea oamenilor prefera sa se opteze pentru serviciile firmelor de curatenie datorita fiabilitatii, responsabilitatii si securitatii lor.

Daca lucrati la un buget si preferati ceva mai ieftin, fiecare firma de curatenie dispune de numeroase pachete special concepute pentru curatenia la dominiciu, curatenia la birou, spatii industriale si lista poate continua, iar preturile sunt avantajoase. Recenziile sunt aspecte foarte importante atunci cand luati o astfel de decizie. De asemenea, este imperativ sa aveti o descriere completa a locului care trebuie sa fie curatat, deoarece acest lucru va va facilita taxarea de catre compania de curatenie.

Mai jos enumeram principalele motive pentru care ar trebui sa alegeti intotdeauna sa optati pentru servicii de curatenie oferite de firme de curatenie pentru toate nevoile.

 

1. Va economiseste timp

Pentru majoritatea oamenilor care lucreaza timp indelungat, ar fi o provocare sa gaseasca timpul pentru a face acea curatenie generala a casei in asa fel incat sa mentina casa si echipamentele in stare curate. Exista, de asemenea, locuri stranse de curatat si pete greu de indepartat care necesita o atentie speciala. Aici intra un agent de curatare a casei si iti ia povara de pe umeri. Cu tehnici speciale si instrumentele de curatare potrivite, agentii de curatare profesionisti va pot pune casa in forma maxima in cel mai scurt timp. Multe companii de curatenie opereaza un serviciu de 24 de ore si, de asemenea, curatare expresa, astfel incat sa puteti apela la un agent de curatenie in orice moment al zilei. Daca timpul tau inseamna mult pentru tine, atunci angajarea de servicii de curatenie merita fiecare banut!

 

2. Va ajuta sa reduceti oboseala si stresul

Curatarea este rareori lucrul preferat de oricine, cu exceptia faptului ca sunteti un profesionist de curatenie. Fara instrumentele si echipamentele potrivite, curatarea poate fi o sarcina foarte provocatoare, care poate consuma energie. Petrecerea orelor de curatare cand sunteti obosit poate avea consecinte de anvergura asupra sanatatii dvs., deci este in interesul dumneavoastra sa lasati curatenia pe seama expertilor.

Un agent de curatenie profesionist cunoaste trucuri si sfaturi valoroase care nu numai ca economisesc timp, dar necesita mai putina energie pentru a face treaba. Ceea ce permite fara doar si poate o curatenie exemplara intr-un timp foarte scurt, mult mai scurt decat atunci cand faceti acest lucru de unul singur.

 

3. Pastrati-va casa intr-o stare curata

Cu o firma de curatenie potrivita, puteti avea un aranjament de curatenie care sa functioneze bi-saptamanal sau lunar. A avea acest tip de acord va va ajuta sa va mentineti casa intr-o forma maxima, in timp ce puteti sa va relaxati cu prietenii, sau atunci cand sunteti la munca. Acest tip de amenajare este special conceput pentru un spatiu rezidential, dar pentru birouri, ar fi mai bine sa aveti un program zilnic sau saptamanal din cauza activitatilor multiple si a forfotei care se creaza. Avand acest tip de aranjament, va asigurati ca locuinta sau biroul dvs. nu va fi niciodata intr-o stare deplorabila.

 

4. Iti face spatiul de locuit sanatos si fara alergii

Curatarea profesionala regulata a casei si a birourilor va mentine sanatos si sigur. Praful este un alergen comun care afecteaza atat tinerii, cat si adultii. Irita ochii, nasul si gatul, dar aceste efecte pot fi abordate eficient printr-o curatare regulata.

Poate fi aproape imposibil sa dedici timp pentru a tine praful departe atunci cand ai un program de lucru agitat. O firma de curatenie care vine saptamanal sau bi-saptamanal va poate ajuta sa va pastrati casele curate si sanatoase in orice moment. Chiar si serviciile de curatenie dupa constructor trebuie sa fie impecabile si asta pentru ca mizeria care ramane in urma presupune si numerosi agenti patogeni care pot ajunge sa afecteze considerabil sanatatea dumneavoastra si a celor dragi.

 

5. Impresioneaza-ti oaspetii

Angajarea unei firme de curatenie profesionala cum ar fi Dust Busters, este ideala pentru a va pregati pentru ocazii speciale, va poate ajuta cu toate treburile casnice si bineinteles sa va impresionati oaspetii. De asemenea, a avea un program regulat de curatenie cu un serviciu de curatenie profesional va permite sa evitati orice jena atunci cand aveti vizite surpriza de la familie sau prieteni.

Acum ati vazut toate avantajele de care va puteti bucura daca angajati un profesionist pentru a va curata casa. Trebuie sa aveti o idee despre cat va va costa sa faceti o curatenie regulata a casei, insa toate acestea sunt aspecte pe care le puteti discuta la fata locului cu un supervisor din cadrul unei firme de curatenie.

 

×