x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Hotspotcoffee.ro: cea mai bună cafea din România

Hotspotcoffee.ro: cea mai bună cafea din România

25 Sep 2020   •   16:09
Hotspotcoffee.ro: cea mai bună cafea din România

Te-ai gândit vreodată cum ar arăta diminețile tale fără cafea? 

Pe lângă energia pe care o dă o ceașcă de cafea aromată, nimic nu se compară cu mirosul cafelei proaspăt prăjite. Echipa Hotspot Coffee știe aceste lucruri foarte bine, motiv pentru care ne dedicăm toate resursele pentru a pregăti cea mai bună cafea prăjită din România. 

 

Tipuri de Cafea Disponibile

În jurul unei cești de cafea gustoase se pot naște multe amintiri frumoase. Întrucât gusturile clienților noștri sunt diferite, am extins asortimentul de cafea pentru a putea mulțumi chiar și cele mai pretențioase gusturi.

Cafea Prăjită

Sortimentul de cafea include 25 de tipuri provenite din diverse colțuri ale lumii. Cu ajutorul cafelei noastre, clienții noștri pot călători în fiecare dimineață în Burundi, Brazilia, sau Ethiopia. Câteva dintre cele mai populare tipuri de cafea sunt următoarele:

  1. Brazilia Blue Diamond este crescută la altitudini de 1200 metri, ceea ce îi oferă o aromă asemănătoare mandarinei, cu ușoare note de migdală. 

  2. Caramel & Nuts Blend este un mix creat de Hotspot Coffee. A devenit un sortiment foarte popular pentru iubitorii de caffee latte și cappuccino datorită notelor de caramel, nuci, arahide, migdale, fistic și cacao.

  3. Burundi Butihinda este unul dintre sortimentele premium, fiind culeasă manual de către localnici. Prezintă note florale, piersică, și afine bourbon. 

Cafea Verde

Introducerea cafelei verzi în abonamentele Hotspot Coffee a apărut din dorința de a oferi o variantă mai sănătoasă clienților noștri, ajutându-i să se bucure de antioxidanți naturali și de gustul cafelei de cea mai bună calitate. Cele mai comandate tipuri de cafea sunt:

  1. Ehiopia Sidamo Verde are un parfum fructat, echilibrat cu note florale.

  2. Kenya AA+ Kegwa Estate Verde provine din regiunea Ngiriambu, având note ușoare de caramel, fructe coapte, mere, bergamotă, și coacăze roșii.

  3. Nicaragaua Las Morenitas Verde are o aciditate plăcută, având un gust de ciocolată, caramel și nuci de macadamia.

Prin ce este hotspotcoffee.ro diferit?

  1. Prăjim cafeaua în ziua comenzii

  2. Garanția calității

  3. Asortiment de cafea foarte mare

  4. Livrare gratuită la comenzi peste 250 RON

  5. Abonamente pentru 3,6 sau 9 luni cu prețuri avantajoase.

Nu mai sta pe gânduri! Accesează website-ul nostru și fă-ți diminețile mai plăcute cu cafea proaspăt prăjită sau verde.

×