x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Idei de redecorare a casei cu buget redus

Idei de redecorare a casei cu buget redus

06 Ian 2021   •   18:25
Idei de redecorare a casei cu buget redus

Să recunoaștem, locuința nu este doar un loc în care ne putem ține lucrurile personale și unde ne odihnim seara când venim de la serviciu, ci este un întreg univers care spune multe lucruri despre noi. Acasă ne simțim cel mai bine și aici ne încărcăm bateriile în fiecare zi pentru a ne continua activitățile corespunzător. Fiecare își decorează locuința după bunul plac, unii preferând stilul minimalist, alții dorind un stil flamboiant și încărcat. Cert este că stilul personal se reflectă foarte mult în stilul casei noastre. Dacă sunteți printre cei care doresc să își decoreze și redecoreze casa foarte des dar bugetul nu vă permite, aflați că există câteva trucuri pentru ca dumneavoastră să vă urmați pasiunea fără a ajunge la faliment:

  1. Târgurile de vechituri și site-urile cu vânzări private – știm, ați auzit de multe ori că târgurile de vechituri reprezintă locuri pline de comori din punct de vedere al design-ului interior, dar niciodată nu ați știut unde și când se țin astfel de activități. Din fericire, trăim în era internetului unde orice eveniment are loc va fi anunțat pe rețelele de socializare. La o simplă căutare „târg de vechituri” veți fi asaltat cu anunțuri postate de organizatori. Tot ce vă rămâne este să porniți în căutarea obiectelor interesante și potrivite stilului pe care îl căutați. 
  2. Youtube – există o mulțime de youtuberi care creează conținut nișat pe domeniul design-ului interior la preț redus. Printre filmulețele lor veți găsi idei de renovare și chiar de crearea a unor noi obiecte decorative din ce găsiți prin casă. 
  3. Pinterest – acesta este poate regele site-urilor cu idei de decorațiuni. Toți blogerii, vlogerii și creatorii de conținut din domeniul DIY își expun ideile aici, complet gratuit. Încercați să aruncați un ochi pe ideile lor și sigur veți găsi câteva idei geniale de aplicat în casa dumneavoastră. 

Decorațiunile interioare la preț redus pot înfrumuseța o locuință gata renovată și aranjată. Dacă vă doriți să aduceți îmbunătățiri mai costisitoare casei dumneavoastră, dar nu vă permiteți să investiți foarte mulți bani pentru a vă îndeplini visul, aflați că există o metodă mai ușoară decât apelarea la familie și prieteni. Poate cea mai facilă metodă pentru a obține banii necesari unei renovări nu prea mari este apelarea la un împrumut rapid, cum sunt cele de pe site-ul credit rapid. Astfel, nu doar că vă veți îndeplini visul și veți locui într-o casă proaspăt renovată pe gustul dumneavoastră, dar veți scăpa și de stresul de a fi dator cuiva cunoscut. 

Nu trebuie să dați faliment doar pentru că vă doriți să locuiți într-o casă mai frumoasă, de care să vă bucurați împreună cu familia și prietenii. Cu puțină organizare și câteva sfaturi de la experți în domeniul design-ului interior la preț redus veți reuși și dumneavoastră să deveniți un mic „designer de interior”. Până la urmă nimeni nu știe mai bine ce vă doriți cu adevărat de la propria casă. În plus, vă veți distra copios în timpul creării obiectelor decorative și al implementării ideilor găsite în mediul online. Dacă reușiți să cooptați și prietenii apropiați sau chiar membri ai familiei în procesul dumneavoastră, munca va fi mai puțină și distracția cu atât mai multă.

 

 

×