x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa La nuntă te-ai așezat pe scaune Chiavari

La nuntă te-ai așezat pe scaune Chiavari

15 Sep 2020   •   12:50
La nuntă te-ai așezat pe scaune Chiavari

Evenimente, expoziții, spectacole de muzică și divertisment, spectacole sau conferințe. Cu cât participă mai multe persoane, cu atât este nevoie de o pregătire mai aprofundată.

Pregătirea evenimentului este uneori destul de nebună. Evenimentele mari se planifică mai mult de un an, iar cele mai mici cu cel puțin 6 luni înainte. Există o mulțime de detalii care trebuie pregătite. Experiențele, muzica, mâncarea și băuturile, echipamentele tehnice, invitațiile, decorațiunile, fotografiile și alte lucruri mărunte - este nevoie de multă muncă, răbdare și inspirație.

Baza absolută este alegerea mobilierului și amenajarea acestuia. Un plan perfect de ședere este baza unui eveniment de succes. Prin aranjarea scaunelor influențați unde va fi concentrată atenția participanților, precum și modul în care vor conversa între ei.

 

Primul pas este de a se afla numărul de participanți și capacitatea sălii, astfel încât șederea să nu fie prea înghesuită, și în același timp ca participanții să nu fie prea departe de scenă.

 

Cum să aranjați scaunele

 

Este vorba despre un spectacol de muzică, o conferință de afaceri, banchet? Veți avea nevoie de un podium, veți implica invitații în activități distractive? Aranjarea scaunelor depinde nu numai de numărul de invitați, ci și de dimensiunea sălii, și de tipul de eveniment. Cel mai adesea vedem următoarele opțiuni pentru amenajarea scaunelor:

 

Teatru
 

 

Toate scaunele sunt aranjate cu fața spre scenă. La mijloc este un spațiu gol prin care participanții se deplasează la locurile lor. Tipul de amenajare teatrală este potrivit atunci când trebuie să atrageți toată atenția spectatorilor asupra scenei, și să așezați cât mai multe scaune în acel spațiu.

 

Clasa

Șederea potrivită pentru prezentări, conferințe în care participanții se așează la o masă, toți cu fața spre prezentare. Mesele reprezintă o soluție pentru întâlniri educaționale, unde participanții vor lua notițe, dar și mici gustări.

 

Cabaret

Tipul de amenajare cabaret este așezarea în jurul meselor rotunde, astfel încât nimeni să nu stea cu spatele. Deci partea mesei care este mai aproape de scenă este lăsată goală, fără scaune. Este potrivit pentru conferințe interactive, într-o sală spațioasă.

 

Banchet

Scaunele formează un cerc întreg în jurul meselor. Potrivit pentru evenimente cu o cină de gală, acolo unde nu este prioritar să atrageți atenția participanților pe scenă.

 

Stil imperial

Dacă trebuie să păstrați spațiu în mijlocul sălii, să serviți cina și să așezați mulți invitați, așezați mesele și scaunele în formă de U pe ambele părți. În acest fel veți economisi spațiu pentru ringul de dans.

 

 

Ce tip de scaune să alegeți pentru eveniment

 

Aranjarea scaunelor este doar jumătate din succes. Cu cât durează mai mult evenimentul, cu atât aveți nevoie de scaune mai confortabile.

 

Scaunele de banchet cu șezutul lui confortabil vor asigura confortul maxim chiar și la evenimente de mai multe ore. Sunt potrivite și pentru conferințe, cărora le adaugă puțin stil și originalitate.

 

Scaunele Chiavari sunt potrivite pentru evenimente elegante. Cu un design subțire, vor servi acolo unde se vor întâlni mulți invitați.

 

Puteți aduce scaune Dior pliabile, oriunde - dacă evenimentul are loc în natură, le veți plia și le puteți desface în câteva secunde.

 

Evenimentele durează doar câteva ore. Dar cele mai bune vor rămâne vii pentru totdeauna. Sunt un subiect pentru conversații, o imagine în albume foto, o amintire veselă și frumoasă.

×
Subiecte în articol: scaune Chiavari