x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Montarea sistemelor de alarmă autorizate în București și Ilfov

Montarea sistemelor de alarmă autorizate în București și Ilfov

27 Sep 2021   •   17:23
Montarea sistemelor de alarmă autorizate în București și Ilfov

Într-o societate în care în ultimii ani infracționalitatea este în creștere, este necesar să îti asiguri proprietatea pentru a fi protejată non-stop. Și cum altfel poți face acest lucru decât instalându-ți un sistem alarmă?

Indiferent de locul în care vrei să utilizezi sisteme de alarmă, siguranța este prioritară. Înainte să îți instalezi un sistem de alarmă este foarte important sa te interesezi și să studiezi cu atenție ofertele existente pe piață. 

De ce să alegi un sistem de alarmă? 

Simplu! Pentru siguranța și liniștea proprie. Toți am avut măcar o dată în viață teama că cineva ar putea să intre în casă atunci când suntem plecați de acasă pentru o perioadă mai lungă de timp sau chiar și pentru o zi. În acest fel nu ai nici o grijă că cineva îți poate sparge locuința și să vă fure bunurile personale sau pur și simplu să vi le distrugă prin acte de vandalism.  

Pași de efectuat pentru securitatea locuinței

După ce ai decis că ai nevoie de un sistem antiefracție, trebuie să acorzi atenție deosebită firmei de unde îți vei achiziționa sistemul. Există o mulțime de firme pe piață, dar puține sunt cele ce oferă sisteme de alarma de calitate, și care pot să asigure și montaj.

Un lucru important de menționat, firma aleasă trebuie să aibă experiență în instalarea sistemelor de alarmă și să dețină dețină autorizație eliberată de I.G.P.R - Poliția Română. Doar aceste firme pot realiza mentenanța sistemelor de alarmă antiefracție, așadar este obligatoriu ca firma respectivă să aibă această autorizație. Nu apela la prieteni sau cunoscuți pentru instalarea unui sistem, pentru că cei mai în măsură să asigure un montaj corespunzător sunt profesioniștii din domeniu. 

De asemenea este important să nu-ți achiziționezi singur sistemul și apoi să apelezi la firme specializate pentru instalare, pentru că în acest mod nu vei primi nicio garanție că sistemul achiziționat de tine este corespunzător și poate avea probleme. O firmă autorizată și cu vechime îți va oferi produse de calitate, cu garanție și vei acea certitudinea că o să primești mentenață în viitor atunci când vei întâmpina probleme sau vei dori să-ți modifici sistemul antiefracție. 

Colaborarea cu firmele de pază 

Unul dintre avantajele majore a alegerii unei firme (ce oferă sisteme antiefracție) care lucrează în parteneriat cu o firmă de pază, este eficientizarea maximă a sistemului instalat prin monitorizarea permanentă și intervenția agenților de pază în cel mai scurt timp posibil, lucru care previne daune și evenimente nedorite. 

Tipuri de sisteme antiefracție 

Există o gamă variată de sisteme de alarmă în funcție de nevoile și bugetul stabilit.

Sisteme de alarma cu senzori cablati – sistem clasic, eficient. Aceste sisteme cablate oferă o gamă largă de centrale, tastaturi, senzori de mișcare, acumulatori de back-up, contact magnetic ușă și sirenă de interior sau exterior. Sistemele de alarmă cu senzori cablați sunt eficiente și recomandate pentru obiective medii și mari (birouri, firme, hale, supermarketuri și obiective ce necesită supraveghere pe suprafețe mari).

Sisteme de alarma cu senzori fara fir – avantajele acestui sistem sunt în mod evident simplitatea și eficiența lui, funcționând wireless, nu are cabluri. Hub-ul cu conexiune la internet, senzori radio fără fir, sirenă de interior fără fir, contact magnetic ușă fără fir, telecomandă, tastatură radio fără fir cu ecran LCD și multe alte caracteristici smart care pot fi achiziționate eficientizarea siguranței și protecției dumneavostră. Aceste sisteme wireless sunt recomandate pentru obiective mici, precum locuințe particulare, magazine, etc. .

Ca bonus, aceste sisteme antiefracție pot fi conectate la internet și accesate prin intermediul telefoanelor smart, personale, oferindu-vă posibilitatea de a verifica tot ceea ce se întâmplă în înteriorul obiectivului monitorizat. 

În concluzie, nevoia de siguranță și protecție a crescut considerabil în ultimii ani, importanța instalării unui sistem antiefracție devenind crucială în a vă asigura proprietatea.

×