x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Confort termic și siguranță prin ușile de la Special Doors

(P) Confort termic și siguranță prin ușile de la Special Doors

12 Mai 2021   •   13:39
(P) Confort termic și siguranță prin ușile de la Special Doors

O casă nouă, construirea unui apartament sau renovarea lor trebuie să îndeplinească numeroase condiții pentru a asigura un confort termic și fonic întregii familii. Printre cele mai importante aspecte se numără ușile, ferestrele și tipul pardoselilor (parchet sau gresie). În funcție de preferințele familiei și de sfaturile specialiștilor, alege ceva durabil, care să nu te dezamăgească! Ai confort termic și siguranță prin ușile de la Special Doors, totul pe o lungă perioadă de timp.

Specialdoors.ro este un magazin online și offline de unde poți achiziționa uși de interior, uși metalice pentru intrare, uși antifoc, accesorii pentru uși, dar și parchet laminat. Dintr-un singur loc poți face cumpărături pentru întreaga casă, obținând cu ușurință un confort termic optim. Siguranța menținută cu ajutorul ușilor metalice pentru intrare va fi punctul forte al casei tale sau al apartamentului unde locuiești.

Ușile de interior au un design modern, cu diferite modele care vor arăta excelent în dormitor sau în camera copiilor. Modelele acestora pot fi simple, cu flori sau peisaje, cât și cu elemente minimaliste. Ușile sunt de sticlă și vor face o treabă bună chiar și în interiorul unui salon de înfrumusețare. Dacă activezi în domeniul de hair&beauty și ai la tine acasă propriul salon, o astfel de ușă va arăta minunat, completând aspectul cu elementele deosebite.

Ai confort termic și siguranță prin ușile de la Special Doors!

În ceea ce privește intrarea și ușa de la intrare, cele metalice se regăsesc sub diferite modele și culori. Albul, maroul, bejul sau griul sunt printre cele mai căutate, fiind culori neutre și care se potrivesc oricărui tip de fațadă. Ușile metalice se amplasează de obicei la apartamente, însă poți apela pentru o astfel de ușă și la intrarea într-o casă.

Firma dispune de usi de interior, usi metalice intrare si parchet laminat, fiind foarte ușor să menții un confort termic și fonic prin amplasarea lor. Fie că optezi pentru renovarea unei case sau pentru construcția uneia noi, ai nevoie de un confort constant. Vara și iarna, când temperaturile sunt duse la extrem, vei putea sta liniștit în propria casă fără să te plângi de temperatura din interior.

Pentru instituții și clădiri predispuse la incendii sunt disponibile ușile antifoc. Acestea rezistă la o perioadă de expunere la foc pentru 60 de minute. Ușile au toc de oțel zincat pe trei laturi, balamale cu două aripi și se fixează pe perete prin ancore. Special Doors tratează astfel de uși special pentru a nu permite trecerea flăcărilor prin ele.

Dacă vei achiziționa uși de la această firmă, vei beneficia de montaj profesional la toate produsele. Tot de pe site ai posibilitatea de a lua legătura cu unul dintre reprezentanți, prin aplicația WhatsApp. În scurt timp vei fi preluat și vei putea comanda sau întreba nelămuririle tale. În secțiunea de contact ai disponibile toate platformele, respectiv Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Youtube și e-mail - platforme unde poți contacta firma. Ai confort termic și siguranță prin ușile de la Special Doors!

×
Subiecte în articol: Special Doors