x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa (P) Lenjerii de pat și pături Cocolino pentru sezonul de iarnă: cele mai noi tendințe

(P) Lenjerii de pat și pături Cocolino pentru sezonul de iarnă: cele mai noi tendințe

17 Iun 2021   •   17:25
(P) Lenjerii de pat și pături Cocolino pentru sezonul de iarnă: cele mai noi tendințe

Așa cum vara căutăm să folosim lenjerii de pat cât mai răcoroase, pentru a putea obține un somn cât mai odihnitor și mai bun, la fel și iarna ne propunem să folosim lenjerii de pat călduroase și confortabile care să susțină un somn de o calitate cât mai înaltă. Prin urmare, în acest articol ne-am propus să vorbim despre lenjerii de pat și pături Cocolino pentru iarnă, punând accent mai ales pe cele mai noi tendințe de pe această piață.

Astfel, dacă ești în căutarea unor cadouri pentru sezonul de iarnă, dar nu știi ce alegere să faci, atunci cu siguranță acest articol îți va fi de ajutor. Iată ce ar trebui să știi:

Atât lenjeriile de pat cât și păturile Cocolino au beneficiat de tot mai multă popularitate în ultimii ani. Numele lor este foarte sugestiv, făcând trimitere la plușurile pufoase de jucărie. Ei bine, acestea sunt confecționate cel mai adesea din fleece, un material care la rândul său a beneficiat de tot mai multă apreciere în ultimii ani.

Totuși, micofibra plușată nu este neapărat un material nou, fleece-ul existând încă din 1979, pe când a apărut ca o alternativă a lânii, remarcându-se cu o greutate mult mai redusă precum și prin faptul că putea fi folosită și de către persoanele alergice la lână.

Fleece-ul prezintă însă mult mai multe avantaje. De exemplu, este un material cu excelente calități izolatoare termice, lenjeriile și păturile oferind astfel o temperatură constantă corpului.

De asemenea, pe lângă faptul că trebuie spălat doar cu apă de cel mult 30 de grade Celsius, lenjeriile de pat și păturile Cocolino nu necesită o întreținere specială, ci dimpotrivă. De regulă, lenjeriile de pat Cocolino nu se calcă și totodată trebuie evitată folosirea uscătorului de rufe. În ceea ce privește detergentul, nu există condiții speciale ci poate fi utilizat orice detergent obișnuit. În rest, acestea sunt foarte ușor de întreținut și au o durabilitate destul de generoasă.

Păturile Cocolino se dovedesc a fi, la rândul lor, încântătoare în sezonul rece. Fiind foarte călduroase, acestea pot fi folosite și pe post de pilotă în timpul iernii și nu numai, oferindu-ne acea îmbrățișare călduroasă de care avem nevoie pentru a obține un somn cât mai odihnitor.

Cele mai noi tendințe în materie de lenjerii de pat și pături Cocolino

Toate lenjeriile de pat și păturile Cocolino încântă prin confort, fiind deci o opțiune foarte sigură în timpul sezonului rece. Totuși, confortul și calitatea nu reprezintă singurele aspecte pe care le iei în calcul atunci când cumperi lenjerii de pat. Designul lor reprezintă un alt criteriu important și cu siguranță îl vei folosi și tu atunci când cumperi lenjerii de pat și pături Cocolino.

Iar dat fiind faptul că vorbim despre un tip de lenjerii de pat și de pături folosite în mod exclusiv în sezonul rece, este de la sine înțeles faptul că designul va fi la rândul său unul de sezon. Practic, există o mulțime de modele cu trimitere la sărbătorile de iarnă, folosirea lenjeriilor de pat cu motive de Crăciun fiind deja o tradiție în foarte multe locuințe.

De asemenea, culoarea roșie este adesea preferată pentru lenjeriile de pat și păturile în stil Cocolino. Prin urmare, ai putea avea în vedere și această opțiune.

În final, va trebui să ții cont de decorul din dormitor precum și de propriile preferințe, pentru a putea face o alegere care să îți ofere cât mai multă satisfacție dar și confortul necesar pentru a putea obține un somn odihnitor și plăcut, pe măsura așteptărilor tale.

×