x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Statul în pat în pandemie – Oamenii folosesc mai mult laptopul decât computerul

Statul în pat în pandemie – Oamenii folosesc mai mult laptopul decât computerul

15 Feb 2021   •   12:15
Statul în pat în pandemie – Oamenii folosesc mai mult laptopul decât computerul

Pentru unii oameni, gândul de a părăsi casa, în era COVID-19, poate fi uneori stresant. Multe persoane și-au schimbat radical stilul de viață, din cauza pandemiei, petrecându-și mai mult timp în pat, pe laptop, pentru a se relaxa sau chiar pentru a lucra pentru un job online.

Statul în pat pe laptop a devenit ceva normal în ziua de azi, mai ales că oamenii au anumite restricționări impuse din cauza pandemiei, cum ar fi cele legate de circulația pe timp de noapte. Pe lângă asta, oamenii își petrec timpul online comunicând cu prietenii sau cu rudele din altă țară pe rețelele de socializare.

În anul 2020 s-au vândut foarte multe laptopuri, iar experții preconizează vânzări mari și în 2021. Există un adevărat boom în lume pentru aceste dispozitive, pentru că oamenii își doresc tot mai mult să lucreze online. De asemenea, sunt la mare căutare și laptopurile pentru jocuri, care sunt mai scumpe și mai performante. De regulă, cei pasionați de jocuri își cumpără laptopuri mai puternice și cu ecran mai mare.

Programatorii stau foarte multe ore pe laptop, chiar și o zi întreagă. Ei sunt pasionați de ceea ce fac și sunt și plătiți în general bine pentru aceste activități individuale. În prezent, întreaga lume este înnebunită după laptopuri, pentru a se distra sau pentru a lucra.

Persoanele care au obiceiul să stea pe laptop în pat ar trebui să aibă și un suport adecvat pentru acesta. Există suporturi de laptop cu braț profesional, concepute pentru munca pe termen lung în poziție culcată sau înclinată. Astfel de suporturi sunt utile și pentru persoanele care au probleme de spate sau pentru acele persoanele care doresc să stea pe Internet, pe laptop, într-o poziție confortabilă. Există mai multe prototipuri care diferă prin design, caracteristici speciale și preț.

De obicei, un suport pentru laptop vine echipat și cu ventilatoare de răcire, care pot preveni încălzirea prea mare a laptopului. Suportul poate fi reglat astfel încât laptopul să stea într-o poziție confortabilă, atunci când se stă în pat. Prin folosirea unui astfel de dispozitiv oamenii pot scăpa de problemele la încheieturi, umeri, senzația de amețeală și alte stări create de poziții incomode atunci când se lucrează la laptop, la birou.

Când vine vorba despre confortul din dormitor, foarte importantă este și lenjeria de pat. Aceasta, dacă este de calitate dar și elegantă, va transforma complet atmosfera în dormitor. Cea mai apreciată în prezent este lenjeria de pat din bumbac 100%, care este o opțiune excelentă pe tot timpul anului.  

Românii folosesc de obicei două seturi de lenjerii, una pentru anotimpul de primăvara-vară și una pentru sezonul rece, de toamnă-iarnă. În acest fel, ei se simt confortabili pe tot timpul anului. Pentru a proteja lenjeria de pat, ei folosesc pături sau cuverturi, care au și un design elegant.

×