x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Casa Unde vă puteți relaxa într-o zi foarte însorită în București?

Unde vă puteți relaxa într-o zi foarte însorită în București?

12 Aug 2021   •   11:15
Unde vă puteți relaxa într-o zi foarte însorită în București?

Zilele însorite din București uneori sunt insuportabile! Chiar dacă temperaturile nu mai sunt atât de mari, avem încă nevoie de câteva refugii plăcute pentru relaxare!

            Pentru persoanele pasionate de sporturi acvatice, o sugestie poate fi un bazin de înot profesionist, lipsit de aglomerație cu toate dotările necesare. Pentru persoanele care au copii care încă nu au învățat să înoate, tot aici există antrenori profesioniști care îi pot învăța multe lucruri utile și interesante despre acest sport.

 

            Bazine foarte moderne de înot în București

            Există locații excelente în București pentru înot și pentru gimnastică acvatică. Echipa Atack Team este o firmă profesionistă care organizează de aproximativ 10 ani cursuri de înot pentru copii și adulți în bazinele cele mai moderne din București. Prețurile sunt la fel ca acum 10 ani, există și posibilitatea de a opta pentru abonamente lunare cu mai multe ședințe lunare!

            Cel mai nou contract încheiat de către această firmă, despre care puteți citi lucruri foarte interesante pe site-ulinot-sport.ro, vă oferă posibilitatea de a înota în scop de agrement sau sub formă de cursuri pentru începători sau profesioniști în bazinul de înot al Școlii nr. 190, situat în cartierul Berceni.

            În incinta Bazin inot Berceni aveți posibilitatea de a participa la cursuri de înot organizate pentru copii sau adulți, cursuri pentru sportivii profesioniști, ședințe de recuperare kinetoterapeutică pentru persoanele care au probleme de sănătate, cursuri de Aqua Gym, etc.

            Compania vă oferă posibilitatea de a lucra în mod direct inclusiv cu antrenori personali. Majoritatea antrenorilor cu care această companie colaborează sunt foști sportivi de performanță care sunt foarte bine pregătiți în ceea ce fac zi de zi!

            La aceste cursuri pot participa inclusiv copii Școlii nr. 190 cât și orice altă persoană interesată din orice zonă a Bucureștiului.

            Este vorba despre un bazin dotat cu un sistem performant de filtrare, recirculare și tratare a apei și cu un sistem de încălzire și climatizare bazat pe două centrale de tratare a aerului. Datorită acestor dotări, apa este continuu încălzită, tratată și cu un PH corespunzător. Este inutil să precizăm faptul că aici normele de gienă sunt respectate cu strictețe mai ales în contextul actualei pandemii!

 

            Alte locații la fel de moderne pentru înot în București

            Bazinul Școlii nr. 25 și bazinul de înot al Facultății de Medicină sunt alte două locuri foarte plăcute și sigure pentru înot. Ca și în cazul bazinului de înot al Școlii nr. 190 din cartierul Berceni, și în celelalte bazine de înot se organizează periodic cursuri de înot pentru adulți și copii, ore de înot pentru agrement, ședințe de kinetoterapie pentru persoanele cu probleme de sănătate precum și ședințe de gimnastică Aqua Gym moderne.

            Oferta de servicii este foarte avantajoasă. Aveți posibilitatea de a încheia abonamente de mai multe tipuri. Orele de gimnastică și anumite ore de înot se organizează și seara după ora 20.00! Este foarte plăcut!

            Este o sugestie pentru relaxare, pentru revigorare și recuperare a puterilor proprii în perioade de stres și foarte aglomerate la servici. Mai ales pentru cei care nu pot să evadeze din București nici măcar în weekend-uri!

            Pe site-ul companiei inot-sport.ro sunt postate toate informațiile de care aveți nevoie precum și oferta de preț.

×