x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

03 Apr 2019   •   14:46
Idei și recomandări pentru amenajarea bucătăriei

Bucătăria este deseori numită ”inima casei”, fiind locul unde ne începem ziua cu un mic dejun și o cafea savuroasă, dar și zona unde seara ne reunim pentru cină și povestit întâmplări de peste zi. Pentru că petrecem destul de mult timp în bucătărie, mobilarea și utilarea acesteia nu este o misiune ușoară. Spațiul este unul destinat întregii familii, iar mobila ar trebui să fie funcțională și să asigure confortul tuturor. Descoperă în continuare ce surpriză ți-am pregătit în pragul sărbătorilor Pascale!

Cu toții visăm la o bucătărie funcțională, confortabilă și ușor de întreținut. Chiar dacă pare greu de obținut, în realitate lucrurile un sunt atât de complicate. Mai mult, o bucătărie modernă are nevoie și de electrocasnice pe măsură, așa că îți punem la dispoziție câteva idei de amenajare, simplu de pus în practică. 

Fie că locuiești într-un apartament de bloc sau într-o casă, alege o bucătărie realizată pe comandă, pentru eficientizarea spațiului și pentru dispunerea dulapurilor și sertarelor așa cum îți dorești. Dulapurile din partea de sus pot fi construite până la tavan, există lucururi de care rareori ai nevoie, așa că le poți depozita în locurile mai greu accesibile. Alege materiale și sisteme de calitate, pentru a rezista pe termen lung la o utilizare zilnică. Blatul de lucru este ideal să rămână cât mai liber pentru ca tu să poți găti organizat, chiar și cele mai sofisticate rețete.

Atunci când gătești pentru cei dragi, gustul trebuie să fie unul pe măsură, iar pe lângă savoarea preparatelor, modul lor de gătire este foarte important. Electrocasnicele sunt necesare în orice bucătărie, însă Supreme Hot Air Fryer de la AloShop va fi vedetă și va arăta perfect pe blatul din bucătărie. Prăjeşte, coace, frige, înăbuşeşte, deshidratează, gratinează și încălzeşte, toate fără ulei, putând înlocui cu succes multe alte aparate costisitoare și care ocupă mult spațiu. Economomisește bani și spațiu, alegând electrocasnice de calitate, care îndeplinesc mai multe funcții.  

Într-adevăr, este atât de comod și rapid să cumperi pâine de la supermarket, însă ingredientele folosite nu sunt deloc sănătoase. Dacă ți-am spune că există o alternativă prin care să faci o pâinică delicioasă, rapid și în cel mai comod mod cu putință, ne-ai crede? Cu Make 'n' Bake pregătești pâine naturală, fără aditivi sintetici și E-uri exact ca a bunicii. Toată familia va fi încântată de mirosul apetisant și gustul delicios al pâinii proasăt scoase din cuptor.

Experimentată sau începătoare în bucătărie, tigăile de calitate sunt un ajutor de nădejde când vrei să gătești sănătos pentru cei dragi. Cu ajutorul tigăilor Regis Stone Copper Pans vei pregăti fel și fel de preparate delicioase, de la clătite, omlete, ouă ochiuri, până la fripturi savuroase și suculente, dulceață sau mâncăruri asiatice, toate gătite fără pic de ulei. De ce fără ulei? Pentru că tigăile din gama Copper au un înveliș exterior antiaderent cu particule de piatră și cupru, care asigură o suprafață ideală pentru gătitul fără ulei și fără să lipească alimentele, menținându-le savoarea si proprietățile nutritive.

Dar...ce ai spune dacă ai primi GRATUIT bucătăria mult visată? Iată surpriza noastră pentru tine!

Comandă produsele AloShop preferate prin telefon sau pe www.aloshop.tv și intră automat în marea tombolă a lunii. Poți câștiga o bucătărie complet mobilată în valoare de 10.000 de lei sau unul dintre cele 30 de seturi de tigăi Regis Stone Copper Maestro. Mai multe comenzi, mai multe șanse de câștig! Nu rata ocazia de a avea o bucătărie exact așa cum își dorești!

×