x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar „Revoluţie în bucătărie”

„Revoluţie în bucătărie”

12 Apr 2011   •   19:23
„Revoluţie în bucătărie”

Mămăligă din grâu integral, bogat în tărâţe, amestecat cu făină de hrişcă, maioneză preparată cu ulei extravirgin de măsline, sare de tip brut, marină, măsline naturale verzi-maronii fără aditivi... Iată câteva dintre argumentele unei bucătării sănătoase, pe care ni le „serveşte” profesorul doctor Gheor­ghe Mencinicopschi în noul volum „Revoluţie în bucătărie. Reînvaţă să găteşti sănătos”. Prin intermediul acestei cărţi, reputa­tul specialist este permanent în bucătărie cu dumneavoastră şi vă ajută să gătiţi în acelaşi timp gustos, hrănitor şi sănătos.

„Acesta este motivul pentru care am scris cartea «Revoluţie în bucătărie. Reînvaţă să găteşti să­nă­tos»: restricţiile pot fi înlo­cu­i­te cu sfaturi, iar reţetele tra­di­ţi­o­nale, care abundă în grăsimi, sare şi combinaţii alimentare nepotrivi­te, pot fi revizuite astfel încât să se transforme în alternative să­nă­toase pentru organism!”, explică prof. dr Gheorghe Mencinicops­chi.

×
Subiecte în articol: culinar