x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion (P) 10 piese vestimentare care NU POT LIPSI din garderoba ta

(P) 10 piese vestimentare care NU POT LIPSI din garderoba ta

02 Noi 2020   •   13:18
(P) 10 piese vestimentare care NU POT LIPSI din garderoba ta

Capsule-wardrobe reprezintă unul dintre cele mai interesante concepte pe care le-am întâlnit în ultimii ani în modă. Tinerele din toata lumea își îndreaptă atenția asupra calității și vor să  aibă un dressing cu piese utile ce pot fi purtate tot timpul, se pot combina ușor și nu sunt create în regim fast fashion.

O alegere etică pe care o susținem din toată inima! Ne dorim ca toate femeile să poarte piese realizate cu pasiune și să se bucure cu adevărat de ele – rupând astfel lanțul achizițiilor impulsive și al purtărilor singulare.

Însă realizarea unei garderobe de tip capsulă poate fi mai dificilă decât la prima vedere. Tocmai de aceea am apelat la Monarh Design ( monarhdesign.com) pentru a ne ajuta să navigăm printre piesele brandului pentru a alegere tinute pe care le vom purta cu plăcere.

Ținta? Piese care pot fi utilizate, combinate si purtate in ocazii diferite. Iată propunerile Monarh Design:

  1. Body cu spatele si manecile transparente

Fiecare ținută trebuie să aibă o piesă de bază iar pentru noi un bodysuit reprezintă alegerea perfecta. Sexy si utilă această piesă poate fi purtată atât cu pantaloni cât și cu fuste, iar în sezonul rece poți să o porți cu un cardigan oversized, jeans și cizme înalte.

  1. Compleu sacou și pantaloni cu imprimeu

Fiecare compleu Monarh Design te va ajuta sa ai piese vestimentare ideale atat pentru a fi purtate impreuna cât și separat. Sacoul reinterpretat cu cordon și pantalonul inspirat din croiul lejer al pijamalelor sunt piese care îți vor atrage o mulțime de complimente.

  1. Compleu corset cu volane si pantalon conic

Un set îți oferă două piese pe care le poți purta cu ușurință atât împreună cât și separat. Ia ca exemplu acest compleu corset cu pantaloni – poți să combini pantalonii cu un body pentru a obține un look nou sau să porți corsetul peste o rochie cămașă.

  1. Rochie sacou cu volane din matase prevazuta cu cordon

Din garderoba ta nu poate lipsi o rochie neagra cu un croi impecabil! Te va ajuta să ai o apariție unică și să îți impui punctul de vedere. O ținută care poate fi adaptată atât pentru ieșirile cu prietenii cât și pentru evenimentele de tip cocktail.

  1. Rochie tip cămașă

La Monarh Design vei descoperi o gamă largă de rochii cămașă – de la modele clasice la reinterpretări interesante. O rochie de acest tip este ideală pentru a face combinații inedite și poate fi purtată atât în sezonul cald cât și în cel rece ( asociată cu pantaloni).

  1. Rochie midi din voal cu esarfe

Detaliile delicate ale acestei rochii și croiul său impecabil o recomandă pentru a face parte din garderoba ta. O piesă pe care o poți adapta atât purtării la birou cât și evenimentelor speciale la care vei participa. Este realizată în culori multiple și imprimeuri interesante, însă ca piesă de rezistență versiunea pe negru este un must.

  1. Sacou oversized

In garderoba tuturor trebuie să se regăsească un sacou perfect pentru toate situațiile – poți să îl folosești în ținute clasice cu pantaloni cu dungă sau să îl alături unei perechi de jeans. Să îl porți închis sau deschis, cu body sau fără – alegerile sunt infinite iar acest sacou va fi cu siguranță preferatul tău.

  1. Salopeta cu pantaloni evazati

O piesă vestimentară extrem de adaptabilă, salopeta reprezintă o alegere inspirată pentru garderoba ta. Alege un stil care să te reprezinte și pe care știi că îl vei purta des. Poate fi combinată cu un sacou pentru un plus de elegantă. Noi îți recomandăm o culoare puternică sau chiar un imprimeu pentru acesta piesă statement.

  1. Rochie din tul cu bretele funda

Nu poți avea o garderoba completă fără ținute de seară potrivite evenimentelor la care participi.  E drept că 2020 nu ne-a oferit foarte multe ocazii pentru a purta ținute impecabile însă asta nu înseamnă că nu este momentul oportun pentru a investi în piese speciale. Am ales aceasta rochie din tul pentru echilibrul perfect între extravaganța materialului și delicatețea croiului.

  1. Rochie maxi din matase cu un umar gol

Există piese care devin favoritele tale din primul moment în care le porți. Iar aceasta rochie lungă din mătase cu siguranță va fi una dintre ele. Ușor de purtat și accesorizat poate fi adaptată pentru a crea multiple lookuri  - de la cel elegant (putată cu tocuri și bijuterii discrete) la cel dark glam cu cizme înalte și o coafura punk.

 

Fiecare piesă poate fi adaptată preferințelor tale în materie de culori și imprimeuri. Iar dacă îți dorești produse custom made Monarh Design îți poate realiza produsele pe dimensiunile tale și/sau cu modificările pe care dorești să le aduci.

O bază perfectă pentru o garderobă pe care o vei purta cu plăcere mulți ani de acum încolo!

 

×
Subiecte în articol: Monarh Design