x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă: 3 idei

Cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă: 3 idei

23 Sep 2021   •   18:53
Cadoul perfect pentru cea mai bună prietenă: 3 idei

Se apropie ziua de naștere a prietenei tale și nu știi ce să-i oferi? Vă cunoașteți de atâta timp și deja ai epuizat toate ideile? Sau, dimpotrivă, este prima zi de naștere pe care o petreceți împreună? Oricare ar fi ocazia sau istoricul vostru noi îți propunem câteva idei de cadouri care cu siguranță îi vor aduce un zâmbet pe buze.

 

Trei idei de cadouri pentru cea mai bună prietenă

1.Charmuri pentru brățară

 

Există o varietate largă de charmuri pentru brățară din care poți alege. Dacă ai observat că prietena ta deține deja o astfel de brățară, ar fi minunat să îi cumperi un charm care să îi amintească de tine și prietenia voastră minunată. Poate fi un charm în culorile ei preferate sau ceva mai simbolic precum o semilună sau un dreamcatcher.

 

Dacă aveți amândouă brățări, ar fi drăguț să alegi două charmuri identice. Există pe piață talismane zodiac sau cu anumite mesaje de tipul “forever&always” și chiar talismane personalizabile cu fotografii. Poți atașa o poză cu voi pe care ea să o poarte peste tot unde va merge, știind că se poate baza pe tine și că nu e niciodată singură.

 

2.Un colier

 

Dacă prietena ta preferă accesoriile mai discrete sau care pot fi purtate tot timpul, indiferent de ținută, colierele sunt o alegere foarte bună. Pandantivele pot varia de la inimioare și steluțe la fructe, animăluțe simpatice sau chiar litere. Pentru că tu o cunoști cel mai bine, îți vei putea da seama repede ce fel de colier se potrivește gusturilor ei.

 

Cele mai populare coliere sunt cele din argint, dar culoarea lor diferă de la alb la golden și chiar ceva între: rose gold. Și aici ai varianta unui talisman personalizat sau, dacă prietena ta este pasionată de zodii, poți opta chiar pentru un colier deosebit cu constelația zodiei sale. Gândește-te la prețiosul colier din Titanic și semnificația lui...

 

3.Cercei

 

Cerceii au devenit alegerea clasică pentru cadouri între fete, dar asta nu-i face mai puțin prețioși. Dacă te simți darnică, îi poți oferi prietenei tale un set de bijuterii care să se potrivească între ele, dar un set aparte de cercei poate face magie și de unul singur. Și aceștia pot fi personalizați și confecționați din diferite materiale, pot avea forme și culori diferite.

 

Există cercei pentru ocazii speciale sau care pot fi purtați zilnic. Spre deosebire de charmuri și coliere, când vine vorba de cercei trebuie să ții cont de sistemul de prindere sau dimensiuni. Prin urmare, alegerea se poate dovedi a fi ceva mai dificilă. Nu uita însă că cerceii sunt în general un accesoriu nelipsit al femeilor, așa că îți recomandăm această variantă dacă vrei să “mergi la sigur”.

 

Vine ziua cea mare...

 

După ce ai ales cadoul ideal pentru prietena ta, nu mai rămâne decât să-i anticipezi fericirea când va vedea bijuteria aleasă de tine. Bijuteriile sunt un cadou intim și personal tocmai pentru că pot fi purtate zilnic, spre deosebire de o piesă de îmbrăcăminte sau alte cadouri care se potrivesc doar într-un anumit sezon.

 

În general, bijuteriile vin deja împachetate într-un mod elegant și sunt gata pentru a fi oferite în dar. Cel mai important cadou rămâne însă prezența uneia în viața celeilalte și felul în care ați evoluat împreună. Totuși, nu-i așa că zâmbetul strălucește mai tare atunci când se reflectă într-o piatră prețioasă?

 

Sursă: https://image.shutterstock.com/image-photo/unexpected-surprise-best-friend-side-600w-745186924.jpg

 

 

 

 

×