x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum să alegi pantofii perfecți de mireasă pentru o nuntă pe plajă așa cum ți-ai imaginat

Cum să alegi pantofii perfecți de mireasă pentru o nuntă pe plajă așa cum ți-ai imaginat

07 Dec 2020   •   17:26
Cum să alegi pantofii perfecți de mireasă pentru o nuntă pe plajă așa cum ți-ai imaginat

Pentru organizarea nunții pe plajă, viitorii soți trebuie să colaboreze în toate privințele pentru ca totul să iasă perfect. E nevoie și de compromisuri, pentru că nu poate să fie totul cum vrea doar unul dintre voi. E necesar să ai multă răbdare, ca să treci cu bine peste provocările stabilirii tuturor detaliilor.

 

În cazul ținutei ai libertate de decizie. Rochia este cea mai importantă parte a înfățișării miresei, dar nu trebuie să fie neglijate nici elementele care par mai puțin semnificative. Accesoriile și pantofii au și ele nevoie, alături de buchet, de o pregătire atentă, mai ales în cazul unei locații speciale în fața marii.

 

Iată ce trebuie să iei în considerare despre cum să alegi pantofii perfecți de mireasă pentru nunta ta pe plajă!

 

 

  • Nu cumpăra online

 

 

În magazinele online e posibil să găsești mai multe opțiuni. Totuși, e important să probezi mai întâi, pentru că nu toți pantofii se potrivesc tuturor femeilor, chiar dacă numărul e potrivit. E esențial, mai ales în cazul unei nunți pe plajă, să te simți confortabil, pentru că îi vei purta ore în șir. Cel mai bine e să NU alegi tocuri, ca să pășești cu încredere pe nisip.

 

Poți să începi să cauți opțiuni online, însă, ca să nu fii dezamăgită, cel mai bine e să mergi în magazin. După ce ai observat ce variante te atrag mai mult, va fi mai ușor când vine vorba de cumpărarea propriu-zisă.

 

 

  • Alege mai întâi rochia

 

 

Pentru că rochia e elementul principal al ținutei, ar fi bine să nu te aventurezi în găsirea pantofilor mult visați înainte să ai acest aspect principal pus la punct. Încălțămintea trebuie să se armonizeze cu aceasta în toate privințele - stil, culoare, lungime și detalii. Mai ales dacă optezi pentru o rochie mai scurtă, dintr-un material ușor, fluid (mătase, voal), pantofii pot deveni vedetele ținutei și metoda ideală prin care să-ți exprimi personalitatea și stilul.

 

Aceștia pot spune despre tine că ești o femeie modernă, creativă, romantică sau una care preferă lucrurile vintage. Dacă vrei să ieși din tipare, alege variante colorate sau metalice, care vor da mai multă strălucire rochiei albe.

 

 

  • Nu lăsa cumpărarea pantofilor pentru ultima sută de metri

 

 

Deși e recomandat să găsești rochia potrivită înainte, e nevoie la final de ajustări ale acesteia. Ea poate să fie modificată doar dacă le spui celor de la atelier înălțimea exactă a tocurilor. Astfel, va fi posibil ca lungimea rochiei să se potrivească perfect cu încălțămintea aleasă. De aceea, nu trebuie să aștepți până în ultimele zile pentru a achiziționa pantofii. În plus, nu e recomandat să porti la nuntă sandale noi, pentru că riști să te alegi cu răni.

 

Pe lângă rochie, și celelalte detalii ale ținutei tale trebuie să fie perfecte. Încălțămintea te poate ajuta să-ți exprimi personalitatea și creativitatea. Pantofii sunt importanți și pentru confortul tău în timpul ceremoniei pe plajă și al petrecerii. Dacă iei câteva aspecte în considerare, vei putea să alegi perechea perfectă pentru poze de nuntă reușite lângă mare.

 

Sursa foto: Storyblocks.com

 

 

 

 

 

×