x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Cum să asortezi corect perechea de adidași cu rochia preferată

Cum să asortezi corect perechea de adidași cu rochia preferată

15 Apr 2021   •   11:13
Cum să asortezi corect perechea de adidași cu rochia preferată

Din moment ce moda a evoluat enorm în ultimii ani, astăzi ne e permis să combinăm diverse articole vestimentare  cu adidașii - lucru care în trecut era considerat subiect taboo. Atâta timp cât respecți anumite reguli de bază, fashionista din tine e liberă să se dezlănțuie! Cu un minim de creativitate, poți să creezi o mulțime de outfit-uri care să te scoată în evidență - care să reprezinte un statement al personalității tale.

Din moment ce moda a evoluat enorm în ultimii ani, astăzi ne e permis să combinăm diverse articole vestimentare  cu adidașii - lucru care în trecut era considerat subiect taboo. Atâta timp cât respecți anumite reguli de bază, fashionista din tine e liberă să se dezlănțuie! Cu un minim de creativitate, poți să creezi o mulțime de outfit-uri care să te scoată în evidență - care să reprezinte un statement al personalității tale.

Dacă tot ne aflăm la capitolul ținute, ce spui de ideea de a purta o pereche de adidasi în combinație cu o rochie sau, de ce nu, cu o fustă? Sună bizar sau mult prea complicat? Ei bine, adevărul e că imediat ce vei învăța criteriile de bază pe care trebuie să le urmezi, îți va plăcea la nebunie și nu te vei mai întoarce niciodată la sandale.

Întâi de toate, moda e până la urmă un stil de viață, așa-i? Așadar, iată ce trebuie să ai în vedere pentru a alcătui combinații reușite care să te scoată în evidență în sezonul Primăvară-Vară 2021.

Lungimea rochiei

De regulă, cele mai multe greșeli vestimentare au loc atunci când îți alegi hainele nepotrivite, care nu te avantajează în nici un fel. 

Așadar, dacă ești miniona, e indicat să alegi o rochie micro - adică lungimea totală a rochiei să nu depășească 70 de cm. În cazul în care ai între 1,60 și 1,70, rochiile midi sunt ideale. 

Dacă ai o înălțime peste 1,75 de cm, optează pentru o rochie maxi, care să îți scoată în evidență suplețea.

Că să reușești cu adevărat să atragi toate privirile din încăpere, e aproape vital să ții cont de lungimea rochiei. Astfel, dacă aceasta va depăși linia genunchilor, e de preferat să nu o combini cu o pereche de adidasi dama înalți, ci mai degrabă cu una care nu depășește glezna. 

În acest fel, picioarele tale vor fi puse în evidență și vor capătă un efect de alungire.

Materialul rochiei

În modă, materialele și texturile au fost întotdeauna două criterii deosebit de importante atunci când vine vorba de asortare. În momentul în care începem să construim ținuta, e esențial să avem în vedere toate aspectele: pe lângă culorile complementare, imprimeurile sau stilul în care dorim să încadrăm outfit-ul,  materialele textile joacă un rol cheie în obținerea look-ului final ideal. La fel cum unele culori se potrivesc doar în anumite nuanțe - unele materiale textile vor fi puse mai bine în valoare în compania altora.

Sezonul cald impune materiale grațioase, luxoase, dar care au și o textură mai puțin densă, deoarece temperaturile ridicate ar putea aduce un disconfort celor ce aleg să poarte materiale “grele”. 

Inul, mătasea și bumbacul sunt foarte populare în acest sezon, deoarece oferă pielii senzația de libertate. Sunt materiale lejere, durabile și versatile care îi permit pielii să respire și care totodată se întrețin foarte ușor. 

Cât despre asortare, e important să te axezi pe o singură paletă de culori. Cu toate că unele combinații îndrăznețe ne fură deseori privirea, cele mai reușite combinații vestimentare sunt acelea care se încadrează într-o anumită paletă de culori. Așadar, alege un element central de la care să pornești - ca o pereche de adidasi albi dama, pe care să îi asortezi cu o rochie înflorată sau monocromă.

Imprimeul rochiei 

Ce altceva poate fi mai spectaculos decât un outfit format dintr-o rochie cu imprimeu colorat, care să reflecte firea ta jucăușă și plina de viață? Însă oricât de interesant ar suna, trebuie să ai grijă atunci când combini perechea de adidași cu o rochie cu imprimeu. Aceștia nu trebuie să fie încărcați la rândul lor. 

Așadar, dacă te gândești să porți o rochie cu un imprimeu floral generos, ai grijă să o asortezi cu o pereche de adidași minimaliști.

Alege rochii sport și scapă de orice grijă

În final, dacă nu ești adepta rochiilor “girly”, poți oricând opta pentru asortarea perechii de adidași cu rochii sport, lejere. Ele sunt potrivite atât pentru ieșirile în oraș, cât și pentru zilele la birou (evident, în cazul în care dress-code-ul permite acest lucru). 

Rochiile sport sunt genul de articole vestimentare pe care le poți purta cu lejeritate întreaga zi. Sunt ideale pentru femeile active și pline de viață, și îți vor oferi cu siguranță un aer fresh și tineresc.

Poți fi feminină și fără să porți tocuri. Alege comoditatea și îndrăznește să dai un refresh garderobei tale cu o pereche de adidași versatili și confortabili!

Acest advertorial a fost realizat de Champaigns.ro

 

×