x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Fotbalistul argentinian Lionel Messi a lansat o colecție de îmbrăcăminte

Fotbalistul argentinian Lionel Messi a lansat o colecție de îmbrăcăminte

20 Sep 2019   •   12:55
Fotbalistul argentinian  Lionel Messi a lansat o colecție de îmbrăcăminte

Starul argentinian Lionel Messi a lansat  o colecţie de îmbrăcăminte inspirată din viaţa sa, ale cărei culori predominante sunt cele ale clubului său, FC Barcelona, şi ale naţionalei de fotbal a Argentinei. Aceasta a fost realizată de Virginia Hilfiger, sora cunoscutului creator de modă Tommy Hilfiger, sub coordonarea surorii fotbalistului, Maria Sol Messi.

"Obiectivul nostru este să rămânem fideli figurii lui Leo şi să depăşim limitele a ceea ce înseamnă a fi un star al fotbalului mondial şi un sportiv care serveşte drept inspiraţie pe teren şi în afara acestuia, cu un stil de modă cool şi clasic", a preciza Virginia Hilfiger.

Aproape toate produsele din colecţie, de la cămăşi până la pantaloni sau bluzoane, conţin detalii precum numărul 10 şi numele Messi, preţurile fiind cuprinse între 40 şi 200 de dolari. Colecţia este disponibilă exclusiv în magazinul online TheMessiStore.com, însă o parte din aceasta va fi expusă şi într-un magazin din Barcelona, de unde produsele vor putea fi cumpărate.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: Lionel Messi