x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Inele cu pietre pentru o stare de bine

Inele cu pietre pentru o stare de bine

09 Apr 2021   •   12:28
Inele cu pietre pentru o stare de bine

Atât metalele prețioase, cât și pietrele care le însoțesc în bijuterii pot să aducă o stare de bine celei care le poartă. Iar un inel făcut cadou este una dintre cele mai frumoase surprize pe care să le faci unei persoane dragi.

La Indira vei găsi inele pe care să le dai în dar pentru o viață. Argintul este unul dintre cele mai versatile metale prețioase și poți fi sigură că nu vei da greș cu un așa cadou.

Inelele cu pietre fac parte din seria de cadouri statement. Ele nu se mai poartă doar la ocazii speciale, ci zi de zi acum. Iar calitatea oferită, la prețuri mai mult decât accesibile, le va face să reziste în timp.

Credem cu tărie că nu trebuie să existe o ocazie specială pentru a face un cadou, ci mai degrabă o persoană specială căreia să îl oferi: poate fi mama ta, prietena ta cea mai bună sau, de ce nu, chiar tu!

Iată câteva modele de inele cu pietre pe care ți le recomandăm noi, însă la Indira vei găsi cel puțin unul care să fie pe placul tău.

Inele cu piatră pentru acea persoană specială din viața ta

Inele cu Piatra Lunii

Piatra Lunii este una dintre preferatele noastre datorită delicateței acesteia și a nuanțelor care par că se joacă și se îmbină tot timpul, în funcție de cum bate lumina pe ele. Având proveniența în India, această piatră este considerată una sacră și aducătoare de noroc.

În funcție de gusturile fiecăreia, poate fi găsită pe inele de argint, inele de argint rose, adică placate cu aur roz sau inele de argint placate cu aur galben de 14 karate. Se simte și arată foarte bine și alături de Zirconiu.

Inelele pe care ți le recomandăm sunt: inel din aur roz 14K cu Piatra Lunii și Diamante, inel din argint placat cu aur alb Gold Eva și inel din argint Radiant cu Piatra Lunii și Topaz Albastru.

Inele cu Chihlimbar

Chihlimbarul își are originea în nordul Europei, fiind în trecut chiar monedă de schimb. Contrar așteptărilor, acesta se formează din rășina unor conifere. Cu toate acestea, piatra obținută este una dintre cele mai frumoase și radiante. Face orice bijuterie să strălucească în orice încăpere, iar purtătoare va ieși, cu siguranță, în evidență, într-un sens bun.

Fiecare piatră de Chihlimbar este unică, așadar va oferi fiecărui inel această caracteristică. Așadar, fie că dorești să cumperi un inel pentru tine sau ca să-l faci cadou, poți să fii sigură că nimeni nu va mai avea unul fix la fel. Chihlimbarul pe care îl găsești în bijuteriile de la Indira este certificat în Polonia, iar fiecare inel este lucrat manual. Mai autentic decât atât nu se poate.

Cele trei inele pe care ți le recomandăm sunt atât din argint, cât și din argint placat cu aur alb de 14K: inel din argint Nova, inel din argint placat cu aur alb Adeline și inel din argint placat cu aur Vivian.

Inele de argint cu Lapis Lazuli

Dacă nu ai auzit până acum de această piatră, îți promitem că, odată ce o vei vedea, va deveni una dintre preferatele tale. Originară din minele din Afganistan, a fost în vremuri de mult apuse chiar și un punct central al comerțului din lumea întreagă.

Această piatră are diverse nuanțe de albastru, în funcție de zona din care este extras. Uneori poate avea și urme galbene în el datorită impurităților de pirită; sau alb datorită impurităților de calcit. Asta face ca fiecare piatră din bijuterii - fie că este una mică sau una mai mare - să fie unică.

Inelele cu Lapis Lazuli pe care ți le recomandăm sunt atât statement, cât și mai discrete. În funcție de gusturile fiecăreia: inel din argint Generation, inel din argint Firefly, inel din argint Pauline.

Nu uita însă de noul trend în materie de inele, care cucerește din ce în ce mai mult teren: stakingul, adică suprapunerea mai multor inele. Poți obține combinații unice de fiecare dată, atât în funcție de inelele pe care alegi să le porți, cât și ordinea lor pe degete.

Pe site-ul Indira găsești și tips and tricks despre cum să măsori circumferința degetelor pentru a alege măsura perfectă a inelelor. Dacă nu ai cum să o măsori, nu-i nicio problemă, pentru că acesta va fi înlocuit gratuit cu cel care să se potrivească perfect.

Alege să fii îndrăzneață zi de zi cu bijuteriile care îți vor scoate în evidență personalitatea!

 

×