x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Linia de costume de baie de la Clessidra.ro - ce este în vogă vara aceasta

Linia de costume de baie de la Clessidra.ro - ce este în vogă vara aceasta

21 Iul 2020   •   15:31
Linia de costume de baie de la Clessidra.ro - ce este în vogă vara aceasta

Clessidra, nume consacrat pe piața de profil a articolelor vestimentare în vogă, își prezintă pentru doamne și domnișoare linia de costume de baie pentru vara anului 2020. Există un trend definitoriu și în acest sens, o emblemă pentru ce se poartă și nu se poartă în această vară, iar Clessidra știe deja despre ce e vorba.

În cadrul magazinului online clessidra.ro se regăsesc o mulțime de modele de costume de baie în ton cu tendințele anului 2020. Vorbim de diversitate, dar și de originalitate la capitolul model și imprimeu. În plus, toate costumele de baie disponibile sunt premium, fabricate în Columbia. Iată ce este în vogă vara aceasta:

 

Costumele de baie oranj pastelate

De o eleganță și o finețe la superlativ, oranjul pastelat este, fără doar și poate, o nuanță reprezentativă pentru vara aceasta. Pare că se potrivește extrem de bine cu pielea bronzată, deci este o alegere înțeleaptă la capitolul costume de baie.

În cadrul magazinului online clessidra.ro se regăsesc o mulțime de costume de baie ce prezintă nuanțe diverse de oranj. Cele în două piese par a arata excelent atunci când vine vorba de costumele de baie în două piese.

 

Costumele de baie cu partea de sus tip maiou

Costumele de baie în două piese cu partea de sus tip maiou vor fi din nou la modă în această vară. De ce? În primul rând, pot fi purtate și cu pantaloni de plajă sau fustă, fără ca imaginea să fie una dezastruoasă.

Să nu mai vorbim că sunt o alegere înțeleaptă și pentru ședințele foto de pe plajă. Costumele de baie cu partea de sus tip maiou sparg tiparele clasicului, se clasează cumva peste cele din două piese și cele dintr-o singură piesă. Cele interesate găsesc astfel de modele de costume de baie pe clessidra.ro. Modelul Pick your Side este o recomandare în acest sens.

Costumele de baie cu decupaje

Pare că și vedete precum Gisele Bundchen aleg costumele de baie cu totul, însă cu decupaje interesante. Acestea se pare că, în acest tip de costum de baie, pot masca cu ușurință anumite imperfecțiuni de la niveul corpului. Să nu mai vorbim că sunt de asemenea extrem de practice, deci purtătoarele nu trebuie să aibă griji cum că nu ar arăta perfect.

Decupajele atrag cu ușurință privirile, mai ales atunci când un costum de baie cu decupaje este purtat de către o femeie cu un corp de invidiat. Astfel de costume de baie se regăsesc și la Clessidra, prezentate prin modele diverse. Prețurile sunt pliabile pe orice buget și, în același timp, se află în raport optim cu tot ce ține de calitate.

Prin ce se deosebesc costumele de baie de la Clessidra? Vorbim în primul rând, de croiuri moderne, culori intense, dar și aplicații manuale de perle și mărgele. Nu în ultimul rând și materialele folosite la crearea costumelor de baie sunt de înaltă calitate, calitate columbiană.

Pentru a intra în contact cu toate modelele de costume de baie disponibile, cele interesate sunt invitate să acceseze clessidra.ro.

×
Subiecte în articol: Clessidra