x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion magnetella.ro - magazin dedicat frumosului românesc

magnetella.ro - magazin dedicat frumosului românesc

28 Oct 2020   •   11:41
magnetella.ro - magazin dedicat frumosului românesc

Magnetella este un proiect inedit ce a luat naștere din dragoste pentru frumosul românesc.  Își  propune să redescopere și să  readucă în atenție tradițiile, obiceiurile şi stilul de viață autentic al românilor.

 

Obiectele sunt aduse la viață cu ajutorul unor desene originale, a personajelor stilizate şi prin motive etnografice ce au fost transmise de la o generaţie la alta, de secole.

În magazinul https://magnetella.ro/ poate fi descoperita o varietate mare de produse care transmit povestea României, stilizate cu imagini reprezentative pentru tradițiile românilor. Atât produse practice și utile, precum cănile și agendele, dar și accesorii sau obiecte decorative, precum insignele, brelocurile și lingurițele de colecție sau oglinjoare cosmetice.

Deși o echipă mică, dar cu ambiția de a propune mereu produse cu care fiecare român se poate identifica, cei de la magnetella reunesc oameni din mai toate regiunile țării, iar creațiile lor te pot face oricând să spui: ,,am găsit cadoul la care nu m-aș fi gândit!”.

Magnetella.ro îţi propune o călătorie prin tradițiile românești, să descoperi obiecte simbolice,  pe care le poţi oferi în dar persoanelor apropiate, indiferent de ocazie.  Aici poţi selecta şi achiziţiona produse autentice care îţi vor aduce un strop de bucurie în fiecare zi. Ai acces la o varietate mare de categorii din care să alegi. Cănile, agendele,  brelocurile, ecusoanele, magneţii de frigider, păpuşile stilizate, oglinjoarele, suporturile pentru pahare, tricourile imprimate sunt câteva dintre produsele care pot fi transformate în cadouri originale. 

Indiferent de tipul produsului pe care îl cauți, ai de ales dintre numeroare motive tradiționale reprezentative:  românaşi îmbrăcaţi în costume tradiţionale, imagini cu casele satului românesc sau imagini  tematice cu castelul lui Dracula.

Imaginile imprimate sunt vibrante, amuzante, menite  să aducă un plus de bucurie, și pot deveni oricând daruri pentru cei dragi din familie si prieteni.

Suporturile pentru pahare recomandate de echipa Magnetella sunt expresive, decorate cu elemente şi  motive specifice portului românesc sau cu imagini reprezentative din viaţa satului tradițional, reuşesc să aducă energie şi culoare încăperii. 

Surprizele plăcute nu se opresc aici! Echipa Magnetella pregătește inclusiv diferite campanii si propuneri cu idei de cadouri, in functie de sarbatorile de care ne bucuram cu totii, cum ar fi reduceri pentru produsele care îl înfățisează pe Dracula, pentru ca Halloween-ul să capete un aer românesc.

Descoperă şi selectează obiecte care ne reamintesc că tradițiile românești sunt speciale. Magnetella.ro este furnizorul cadourilor frumoase autentice. Pentru tine sau pentru cei dragi ție.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Magnetella