x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion Nu știi cu ce să te încalți toamna aceasta? Află de aici care sunt cele mai populare modele!

Nu știi cu ce să te încalți toamna aceasta? Află de aici care sunt cele mai populare modele!

11 Noi 2020   •   18:49
Nu știi cu ce să te încalți toamna aceasta? Află de aici care sunt cele mai populare modele!

Odată cu venirea anotimpului rece este timpul să îți schimbi garderoba de vară cu cea de toamnă. Chiar dacă ți-ai fi dorit să mai porți sandalele și balerinii preferați, noul sezon aduce, pe lângă temperaturi scăzute și zile ploioase, o multitudine de opțiuni vestimentare, iar modelele variate de încălțăminte îți dau posibilitatea să găsești perechea ideală în funcție de stilul tău.

Nu te gândi că vremea nefavorabilă, specifică acestei perioade din an, va face dificilă sau imposibilă abordarea unor ținute elegante, deoarece botinele, cizmele, ghetele și chiar și pantofii Oxford sunt prezente pe toate podiumurile de modă, fiind considerate piesa de rezistență a multor apariții fashion.

Dacă îți lipsește inspirația, află în continuare ce tipuri de încălțăminte sunt în trend anul acesta, pentru a compune outfituri impecabile.

Iată ce încălțăminte poți alege toamna aceasta pentru a fi în pas cu moda:

Botine

Acest tip de încălțăminte se potrivește de minune tuturor stilurilor vestimentare. Așadar, dacă adopți un look casual, botinele cu șireturi și toc mediu de la REVERSE sunt ideale, iar pentru mai multă eleganță, le poți alege pe cele cu fermoar și toc înalt.

Deși multe femei le poartă împreună cu blugi sau pantaloni, modelele diverse, cu printuri sau simple, în culori intense ori discrete, se vor asorta perfect cu toate hainele de toamnă din garderoba ta.

Cizme până la genunchi

Acestea sunt cea mai bună variantă pentru zilele friguroase în care vrei să te îmbraci cu o rochie sau o fustă. Astfel, vei obține un outfit de excepție, fiind protejată de aerul rece, mai ales dacă optezi pentru o pereche îmblănită.

Cizmele până la genunchi sunt extrem de apreciate, atât cele cu toc înalt, cât și cele plate, iar în ceea ce privește materialul, pielea întoarsă și catifeaua sunt cele mai populare, dar necesită și o atenție specială pentru curățare și întreținere, în așa fel încât să rămână cât mai mult timp în stare impecabilă.

Ghete sau bocanci

Dacă îți dorești o ținută relaxată sau cu influențe rock, ghetele cu talpa groasă sunt alegerea cea mai bună, asigurându-ți confortul necesar pentru plimbări lungi, indiferent dacă afară temperaturile sunt scăzute sau plouă torențial.

Bocancii sunt extrem de versatili, putând fi purtați atât pentru plimbările în oraș, cât și pentru escapadele de weekend la munte. Îi poți combina cu rochii și fuste feminine, pentru un contrast inedit, dar și cu pantaloni sau blugi, dacă te caracterizează mai mult stilul casual.

 

Pantofi Oxford

Acest model de pantof elegant cu șireturi este ideal pentru ținutele de birou, mai ales dacă nu ești adepta tocurilor. Din piele naturală sau lăcuită, această încălțăminte te va scoate din anonimat și îți va da un aer office.

 

În concluzie, sezonul de toamnă îți oferă numeroase posibilități de a combina articolele vestimentare și de a crea ținute fashion, iar cu încălțămintea aleasă corespunzător, vei atrage toate privirile. Indiferent dacă porți tocuri sau nu, vei găsi, cu siguranță, modelul de pantof, gheată, botină sau cizmă perfect pentru tine.

 

Sursa foto: shutterstock.com

 

 

 

 

 

×