x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Fashion O mexicancă de 26 de ani a fost încoronată Miss Univers

O mexicancă de 26 de ani a fost încoronată Miss Univers

17 Mai 2021   •   13:23
O mexicancă de 26 de ani a fost încoronată Miss Univers
Sursa foto: Captura video Instagram

Miss Univers 2021. Andrea Meza, Miss Mexic, a fost încoronată Miss Univers la cea de-a 69-a ediție a concursului anual, care a fost amânată anul trecut din cauza Covid-19, anunță CNN.

„MÉXICO ESTO ES PARA TI”, a scris Meza, în vârstă de 26 de ani, într-o postare pe Instagram, care se traduce prin „Mexic, asta este pentru tine”, alături de un videoclip al ei după ce a fost anunțată victoria.

Meza a învins alte 73 de femei, printre care Miss Brazilia, Julia Gama, care a fost a doua, și Miss Peru, Janick Maceta Del Castillo, care a fost a treia clasată.

"Sunt atât de onorată că am fost selectată dintre celelalte 73 de femei uimitoare cu care am stat în seara asta", a spus Meza într-un comunicat de presă al Miss Universe Organization. „Este un vis împlinit să port coroana Miss Univers și sper să servesc lumea prin pledoaria mea pentru egalitate”.

 

 

Ea îi succede lui Zozibini Tunzi, din Africa de Sud, încoronată Miss Univers 2019. Câştigătoarea din 2021 a fost desemnată de un juriul format din opt femei.

Pentru România a concurat Bianca Lorena Tirsin, o tânără de 22 de ani, studentă la administrarea afacerilor, la Universitatea Aurel Vlaicu din Arad.

Din cauza pandemiei de COVID, Miss Universe 2021 s-a desfășurat la un an de când fusese programat inițial.

×